Haberler

Ak Partili Uçma: "Raydan Çıkan Treni, Tekrar Rayına AK Parti Sokacak"

Seçimlerde artık son viraja girildiğini ve seçmenin Pazar gününü iple çektiğini söyleyen AK Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı İsmet Uçma, “İnşallah AK Parti 7 Haziran seçimlerinden sonra raydan çıkan treni tekrar rayına sokacak.

Seçimlerde artık son viraja girildiğini ve seçmenin Pazar gününü iple çektiğini söyleyen AK Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı İsmet Uçma, "İnşallah AK Parti 7 Haziran seçimlerinden sonra raydan çıkan treni tekrar rayına sokacak. 1 Kasım seçimlerinden sonra da ülkeyi kaldığı yerden büyütmeye devam edecek" dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı İsmet Uçma, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile birlikte AK Parti Kağıthane İlçe Yönetimi tarafından düzenlenen programa katıldı. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Uçma, partisine destek istedi.

Seçimlere kısa bir süre kaldığını belirten AK Partili Uçma, "Seçimde son viraja girdik. Alanlarda büyük bir heyecan var ve herkes Pazar gününü iple çekiyor. İnşallah AK Parti 7 Haziran seçimlerinden sonra raydan çıkan treni tekrar rayına sokacak. 1 Kasım seçimlerinden sonra da ülkeyi kaldığı yerden büyütmeye, demokrasiyi geliştirmeye, güvenliği sağlamaya ve milletin beklentilerine karşılık vermeye devam edecek. Bilindiği gibi seçim beyannamemizde 120 maddelik iyileştirmeye yer verdik. Esasen bu beyannamede yer alan birçok madde bizim 2002 programlarımızda vardı. Bizim millete verdiğimiz bir söz vardı. AK Parti verdiği sözlerin arkasında duran bir partidir. Şimdiye kadar yaptığımız birçok hizmet bizim önceki beyannamelerimizde mevcuttu. Biz verdiğimiz her sözü yaptık" diye konuştu.

AK Partili Uçma, ülkenin içine düşürülmeye çalışıldığı kaotik ortamdan AK Parti sayesinde çıkacağını ifade ederek, "Şimdi hiç unutulmaması gereken bir husus var. Çanakkale'de biz 7 düvele karşı savaştık. Şimdi 77 düvele karşı savaşıyoruz. Ülkemizin geleceği çok önemlidir. Ülkenin geleceğini kurmak için milletin desteğine ihtiyacımız var. Ancak bunu başarabilmek için de kardeşliği tahkim etmeyi, birlik ve beraberliği sağlamalıyız. Bunu sağladığımız zaman ülkemiz dünya ülkeleri içerisinde ilk 10 büyük ekonomisi içine girerek hak ettiği yeri alacaktır" ifadelerini kullandı.

Eski Türkiye'yi telaffuz etmenin bile tüyler ürperttiğini belirten Uçma, "Hele eski Türkiye'yi yönetmiş olanların yeniden iş başına geleceklerini düşünmek bile tüyler ürpertici bir durumdur. Sevgili gençlerimiz eski ve yeni Türkiye'yi araştırsınlar ve mukayese etsinler. Türkiye'nin geleceği olarak gördüğümüz gençlerimizin doğru kararlar vereceğini umuyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İsmet Uçma Ak Parti İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Aslan kral:

Dusuncelerıme Tercüman olmuş hedef muassır medeniyetler üstünde,En buyuk Türkiye,Yolun açık olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title