Haberler

AK Partili Tayyar'ın Bakan Nebati paylaşımı gündem yarattı! Kısa sürede silmek zorunda kaldı

Güncelleme:

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin, "Ekonomik Dönüşüm Zirvesi"nde yaptığı konuşmada kullandığı "Neoklasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heterodoks yaklaşım, günümüzde giderek ön plana çıkan davranışsal ekonomi ve nöroekonomi gibi alanların da etkisiyle daha fazla önem kazanmaktadır" ifadesi sosyal medyada gündem olmuştu.

AK PARTİLİ TAYYAR METİN YAZARINI ELEŞTİRDİ

Ak Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Nebati'nin konuşmasını metni yazan kişi üzerinden eleştirdi. Tayyar, metni yazan kişinin 'psikoanalitik incelemeye tabii tutulması' gerektiğini söyledi. Tayyar, konuşma metin yazarını eleştirerek "Bu yazarın mantıksız dürtüsünün yol açtığı içgüdüsel savunma psikoanalitik incelemeye tabi tutulmalıdır" dedi.

AK Partili Tayyar'ın Bakan Nebati'nin konuşmasıyla ilgili tweet'i gündem yarattı! Kısa sürede silmek zorunda kaldıAK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar.

"KİMDİR, NECİDİR BİLMİYORUM"

Tayyar'ın paylaşımı şöyle: "Son dönem Nebati bakanımızdan ziyade metin yazarı gündemde. Kimdir, necidir bilmiyorum, sormadım da… Ancak. Bu yazarın mantıksız dürtüsünün yol açtığı içgüdüsel savunma psikoanalitik incelemeye tabi tutulmalıdır"

AK Partili Tayyar'ın Bakan Nebati'nin konuşmasıyla ilgili tweet'i gündem yarattı! Kısa sürede silmek zorunda kaldı

KISA SÜREDE SİLDİ

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar daha sonra bu tweeti sildi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Nureddin Nebati Şamil Tayyar AK Parti Haberler

500

Yorumlar (7)

Serdar içli:

Nedenmi bu denli demeçler çünkü halktan koptular zenginlerin partisi oldu bariz örneğide kur korumalı mevduat hesabında varmı bir fakir fukaranın parası bu ülkenin yüzde 60 asgari ücretli onlardan alınan verdiler ile bu farklar ödeniyor yani fakir fukaradan al zengine ver nokta

92
13
yanıtYanıtla
hakan saglam:

Hazirandada EPISTOMOLOJIK BIR KOPUS YASATACAK VATANDAS.NOLDUGUNU HIC ANLAMADAN GAME OVER DIYECEK PERDE.KIMSE SANMASINKI MITINGLERDE OTOBUSLERLE INSAN TASININCA HALA HERSEY AYNI.EKONOMIK COKUSTEN 90 ALIP ATANAMAYANLARA SURIYELILERE ISINI EKMEGINI HUZURUNU KAPTIRANDAN BALDIZ GELIN KAYINBIRADER ATAMALARINA KOPURENLER HEP BU GUNU BEKLIYOR

69
10
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Yav geçenlerde bay Nebati''nin verdiği konferansı dinlemek zorunda bırakıldıydıydımdı da, hiçbir şey anlamadıydımdı... Kendisinin bile o kelimeleri telaffuzda zorlandığı gözönüne alınırsa kendisi de anlamamış. Gözleri sözlerinden daha etkileyici beyaaaa.

62
6
yanıtYanıtla
bekir yapici:

2 gün önce nebatinin ekonomi ve enflasyon aciklamasindaki kullandigi kelimeler sanki halkimiz ekonomi uzmani 3-4 lisan biliyormus gibiydi anliyan anlamistirda ben sade vatandas olarak o kelimelerin manasini bilmedigim icin hic bir sey anlamadim tabi yandaslar her zamanki gibi sanki kendileri anlamis gibi yorum yapabilirler normaldir.

53
8
yanıtYanıtla
Mustafa TekkaleMMM:

Epistemolojik bir kopuşla TL aut , dolar in oldu..Afganistan parası bizi geçti. Demogojik açıklamalar çağa damga vurdu. Muhalefet vurdu gol oldu

49
11
yanıtYanıtla
MAVİ.blue. YEŞİL.:

asgari ücretin şu şartlarda net 10000 tl olması lazım.aşağızı kurtarmaz. ayrıca eyt lilerin hakkı da şartsız şurtsuz verilmeli.yoksa oy yok.

40
13
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bu yazdiklarin verilse bile secime yatirim olmuyormu eyt sorunu simdimi akila geldi bir düsün acaba toki projesinde toplanan para eyt´lileremi aktarilacak bunlar hep kafamizdaki sorular ayrica kasikla verip kepceyle alinmayacaginin garantisi varmi.

yanıt19
yanıt5
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title