Haberler

Ak Partili Çamlı: "Halkımız AK Parti'yi Yine Tek Başına İktidar Yapacak"

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Hamdi Çamlı, 7 Haziran seçimlerinde halkın koalisyonu işaret etmesine rağmen diğer siyasi partilerin buna yanaşmadığını belirterek, “Halkımız bunun hesabını 1 Kasımda soracak ve AK Parti’yi tek başına iktidar yapacak” dedi.

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Hamdi Çamlı, 7 Haziran seçimlerinde halkın koalisyonu işaret etmesine rağmen diğer siyasi partilerin buna yanaşmadığını belirterek, "Halkımız bunun hesabını 1 Kasımda soracak ve AK Parti'yi tek başına iktidar yapacak" dedi.

AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Hamdi Çamlı, Zeytinburnu Amatör Spor Kulüpleri Birliği'ni ziyaret etti. Zeytinburnu Belediyesi Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde geçekleşen ziyarette Çamlı, 1 Kasım seçimlerinde partisine destek istedi. 16 Amatör Spor Kulübü temsilcisinin hazır bulunduğu ziyarette Çamlı, temsilcilerin taleplerini de dinledi.

AK Partili Çamlı, "7 Haziran seçimleri öncesinde koalisyonları met eden ve öven partiler, seçimden sonra koalisyon yapmaya yanaşmadılar. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim akşamı koalisyona yanaşmadığını açıkladı. Ardından CHP ile 30 gün süren görüşmeler yapıldı. Bu süre zarfında CHP koalisyon olmayacağı yönünde açıklama yapmadı. 30 gün boyunca salladı. Ardından koalisyon kurulamayacağı anlaşıldı. Şimdi önümüzde 1 Kasım seçimleri var. Sahada gördüğümüz tablo bizi mutlu ediyor. İnsanlar bazı şeylerin farkına vardı. Bu farkındalığı 1 Kasım'da sandığa yansıtacaklar" dedi.

"Amatör spor kulüplerimiz sporun çilekeşleridir" diyen Ahmet Hamdi Çamlı, "Amatör ruhla çalışırlar. Mahalledeki çocukları toplarlar. Onlara spor yaptırırlar. Çocukların vatana millete hayırlı çocuklar olmasını sağlarlar. Amatör spor kulüplerine gerçekten çok şey borçluyuz. Bu anlamda bu kulüplerimiz çok güzel hizmetler yapıyor. Bizde geldik ziyaret ettik. Sorunlarını dinledik. İnşallah 1 Kasımdaki seçimlerde meclise girdiğimizde onların taleplerine karşılık vereceğiz. Sorunlarını gidermek adına çalışmalar yaparak onlara katkıda bulunacağız" ifadesini kullandı.

" Cumhuriyet Halk Partisi'nin hiçbir vaadinin hükmü yok" diyen AK Partili Çamlı, "Pazar günü Başbakanımızın açıklayacağı seçim beyannamesine bakın. Çok ciddi bir paket açıklanacak. 13 senedir nasıl bu millete hizmet ettiysek pazar günü yeni seçim beyannamesini açıklarken yeni yapılacak hizmetleri herkes görecek. Paket, üniversite öğrencilerimizden emeklimize kadar herkesime hitap edecek. Halkımız o açıklamaya endeksli olsun ona dikkatle baksın. Cumhuriyet Halk Partisinin kale alınacak bir yanı yok. Çünkü zaten onların iktidar olma gibi bir derdi de yok" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Ahmet Hamdi Çamlı İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title