Haberler

AK Parti seçimin sonucunu belirleyecek olan kararsız seçmene yoğunlaştı

Güncelleme:

31 Mart yerel seçimleri için son haftaya girilirken, seçimin sonucunu kararsızların tercihi belirleyecek. Propagandalarını bu kesime yönelik devam ettiren AK Parti teşkilatı yüz yüze temaslarını artırırken, iftar ve sahur programlarında vatandaşlarla bir araya geliyor. Şu ana kadar 40'ı aşkın ilde miting yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da son güne kadar mitinglerini sürdüreceği öğrenildi.

Ak Parti, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını son sürat devam ettirirken, son haftaya girilen süreçte hedefini kararsız seçmenler olarak belirledi.

HEDEFTE KARARSIZ SEÇMEN VAR

60 milyonu aşkın kişinin oy kullanacağı seçimin sonucunu belirleyecek olan kararsız seçmenlere yoğunlaşan AK Parti, propagandalarını da bu kesime yönelik yürütüyor.

AK Parti seçimin sonucunu belirleyecek olan kararsız seçmene yoğunlaştı

İLK KEZ OY VERECEK GENÇLER DE MERCEK ALTINDA

Ramazan ayında yüz yüze temaslarını artırarak iftar ve sahur programlarında vatandaşlarla bir araya gelmeye çalışan teşkilat, kararsız seçmenin yanı sıra seçimde ilk kez oy kullanacak 1 milyon 32 bin 610 genci de ikna etmeye çalışıyor.

AK Parti seçimin sonucunu belirleyecek olan kararsız seçmene yoğunlaştı

ERDOĞAN SON GÜNE KADAR MİTİNGLERE DEVAM EDECEK

Şu ana kadar 40'ı aşkın ilde miting gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da son güne kadar mitinglerine devam edeceği öğrenilirken, programının detayları da netleşti.

AK Parti seçimin sonucunu belirleyecek olan kararsız seçmene yoğunlaştı

BUGÜN TOKAT VE ÇORUM'DA OLACAK

Bugün Tokat ve Çorum'da vatandaşlarla bir araya gelecek olan Erdoğan hafta boyunca Aksaray, Yozgat, Diyarbakır, Batman ve Kocaeli'de mitingler düzenleyecek.

AK Parti seçimin sonucunu belirleyecek olan kararsız seçmene yoğunlaştı

İSTANBUL'DA KÜÇÜK ÇAPLI MİTİNGLER OLACAK

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçmiş seçimlerde olduğu gibi İstanbul'un bazı ilçelerinde küçük çaplı mitingler düzenleyeceği ifade edildi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

AK Parti İftar Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (48)

haksız mıyım:

Fikret Bila, bugün köşesinde sol seçmene ''Seçmenin kendi partisinin adayının seçilme şansı olmadığını görüp seçilme şansı yüksek adaya yönelmesi gerekir.'' demiş. aynını muhafazakar, milliyetçi seçmen de yapmalı. hangi şehirde muhafazakar, milliyetçi aday daha güçlü ise onun etrafında toplanılmalı.aksi halde beton, konser ve heykel belediyeciliği kazanır.

68
234
yanıtYanıtla
İlhan Fırat:

Kardeş senin yerin burası değil. A habere yorum yap sen. Sizin kafalar orda.

yanıt103
yanıt31
yasin yaşaran:

simdikiler ne yapiyor hirsizliktan baska

yanıt45
yanıt5
Gökhan Akgül:

GÖZÜNE BİR DE EMEKLİLİĞİ KESTİRSEN REYİZ, HANİ DÜNYA HIRSI İYİ DEĞİLDİR DİNLENSEN BİRAZ... TADINDA BIRAKSAN KABAK TADI VERMESE ARTIK.

229
27
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Olur mu, emekli olursa alacağı 10 Bin lira maaşla nasıl geçinsin gariban, yazık değil mi?

yanıt51
yanıt5
Hakan Acar:

Adam ülkedeki en yetkili neredeyse tek yetkili kişi. Bütün yetkiler üzerine toplandı. Ülkeyi yönetmesi, sorunlarla ilgilenmesi gerekirken, kıytırık yerel seçimler için il il dolaşıyor.

217
23
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Kimin parasıyla dolaşıyor

yanıt33
yanıt4
Malatyam44:

tabi tatillerde yada balıkçı köşelerinde içse ayakta alkışlar siniz kıytırık dediğiniz insan değil mi siz gibi ziniyetle yonetseydi 22 yıl başta kalamaz

yanıt0
yanıt0
jack danoven:

Demek ki İstanbul'daki pasta çok büyük :)

221
16
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Ufff.... Hemi de nasıl. İmamın oğlu boşuna "İstanbul nimet, nimet" demedi.

yanıt44
yanıt18
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title