Haberler

AK Parti Milletvekili Adayları, Üsküdar'da Engelli Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti milletvekili adayları, Üsküdar’da engelli vatandaşlarla buluştu.

AK Parti milletvekili adayları, Üsküdar'da engelli vatandaşlarla buluştu. AK Parti Milletvekili İsmet Uçma, "Toplumun bütün hassasiyetlerine dokunan AK Parti, sevgili Cumhurbaşkanımız ve gerçekten de AK Parti kadroları, sizleri bu toplumda asgari hayat standartlarına yaraşır bir noktaya kavuşturmak için gece gündüz demeden çalıştılar ve sizi toplumun efendisi bildiler" dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları Mihrimah Belma Satır, Hacer Aktürk ve İsmet Uçma, Üsküdar'daki Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde, engelli vatandaşlar ve aileleri ile bir araya geldi. Programda kürsüye gelerek bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili Adayı Mihrimah Belma Satır, "Engelli olmak bir kader değil. Bugün böyleyiz, yarın ne olacağımız belli değil. Engelli olmak hayattan kopmak demek değil. Engelli kardeşlerimize, sosyal devletin gerektirdiği destek politikalarını yaparak, hayata dahil etmek AK Parti'nin en önemli felsefesi. Bildiğiniz gibi, 2001 yılından beri bu anlamda çok ciddi çalışmalar yaptık. Engelli annelerine, engelli ailelerine, engelli çocuklara hem tedavi anlamında, hem evde bakım hizmetleri, hem de destek politikaları ve hayata tutunma anlamında, bir takım çalışmalar yaptık. Bunları hem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız hem de belediyelerimiz yaptı" şeklinde konuştu.

Milletvekili adayı Hacer Aktürk ise, "Kol kola omuz omuza daha büyük Türkiye hedeflerinde hep birlikte olmamız gerekiyor. Sakın yapılmak istenen algı operasyonlarına, bu nifak tohumlarına fırsat vermeyin. Gönüllerde buluşmak inanın çok güzel. Dualarda buluşmak inanın çok güzel. İnşallah tek bayrak, tek vatan, büyük Türkiye için, 1 Kasım'da bu ülkenin tüm fertlerine bayram olsun" ifadelerini kullandı.

Milletvekili adayı Uçma da, engellilerin sorunlarına önem verdiklerini ifade ederek, "Sizler yeryüzünün, insanlığın, toplumların omurgasısınız, vicdanısınız. Size ilgi alaka göstermeyen, sizinle ilgili alakalı olmayan toplumların, yeryüzünde varlık gösterme imkanı asla söz konusu değildir" dedi.

Eski Türkiye'de engelli vatandaşların hayata katılamadığını ancak şimdi durumun değiştiğini hatırlatan Uçma, "Biliyorsunuz, eskiden yani eski Türkiye'de, ailede engelli çocuğu olan vatandaşlarımız, çocuklarını gizlerlerdi. Çocuklarını toplumsal hayata katamazlardı. Hamdolsun, toplumun bütün hassasiyetlerine dokunan AK Parti, sevgili Cumhurbaşkanımız ve AK Parti kadroları, sizleri bu toplumda asgari hayat standartlarına yaraşır bir noktaya kavuşturmak için gece gündüz demeden çalıştılar ve sizi toplumun efendisi bildiler" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İsmet Uçma Ak Parti Türkiye Üsküdar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title