Haberler

AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan adayı Süleyman Acar oldu

Güncelleme:

Ankara'da AK Parti'nin Kızılcahamam Belediye Başkan adayı Süleyman Acar oldu. İşte Süleyman Acar'ın hayatı ve siyasi kariyeri...

Türkiye 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere kitlendi, partilerin adayları bir bir açıklanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da AK Parti Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda partisinin adaylarını açıkladı. AK Parti'nin Kızılcahamam Belediye Başkan adayı Süleyman Acar oldu.

SÜLEYMAN ACAR KİMDİR?

Kızılcahamam'ın Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Süleyman Acar, 30 Mart 1970 tarihinde Kızılcahamam'da dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini memleketi Kızılcahamam'da tamamlamıştır. Lise eğitimine Çamlıdere İmam Hatip Lisesi'nde başlamış ve devamında Ankara Tevfik İleri İmam Hatip Lisesi'nde mezun olmuştur. Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü'nden mezun olan Acar, 1994-1999 yılları arasında Kızılcahamam Belediyesi'ne bağlı Jeotermal A.Ş.'de muhasebe müdürü olarak görev yapmıştır. 1999 yılında kendi Mali Müşavirlik Bürosu'nu açan Acar, 2013 yılında Kamu Gözetim Kurumu'ndan Bağımsız Denetçilik unvanı almıştır.

SİYASİ KARİYERİ

Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetçilik kariyerine devam eden Acar, 2019 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi'nden aday olarak seçimleri kazanarak Kızılcahamam Belediye Başkanı olmuştur.

Zehra Yaşık
Haberler.com - Politika

Süleyman Acar Kızılcahamam AK Parti Ankara Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title