Haberler

2022'nin en başarılı büyükşehir belediye başkanı kim? Zirvede ne Yavaş ne de İmamoğlu var

Güncelleme:

ORC Araştırma "2022'nin en büyük 5 büyükşehir belediye başkanı" anketinin sonucunu paylaştı. Ankette yüzde 62,1 oy ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin birinci olurken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise yüzde 59,6 ile ikinci sırada yer aldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise yüzde 55,6 ile listeye beşinci sıradan girdi.

2018 seçimlerini en doğru bilen araştırma şirketi ORC, son anketini büyükşehir belediye başkanlarına yönelik yaptı. 12-24 Aralık tarihleri arasında 30 büyükşehre bağlı 184 ilçe ve 51 il merkezinde yapılan araştırmada "2022'nin en başarılı büyükşehir belediye başkanları" soruldu.

ZİRVE FATMA ŞAHİN'İN

Ankette zirvenin sahibi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin oldu. Şahin yüzde 62,1 oy ile rakiplerinin önünde yer aldı.

YAVAŞ İKİNCİ OLDU

Şahin'i yüzde 59,6 ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş takip etti. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşan ise yüzde 58,7 ile listede üçüncü sırada yer aldı.

2022'nin en başarılı büyükşehir belediye başkanı kim? Zirvede ne Yavaş ne de İmamoğlu var

İMAMOĞLU 5. SIRADA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yüzde 56,9 ile dördüncü olurken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yüzde 55,6 ile listede 5. sırada yer aldı.

Mesut Şahin
Haberler.com - Politika

Mansur Yavaş Fatma Şahin İmamoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (18)

Yusuf Çelebi Sarıbaş:

İstanbul'da yaşayan biri olarak söylüyorum İmamoğlu bırakın hizmeti alt yapıyı,otoparkları dahi işletemiyor ulaşımda büyük aksamalar, yapılmayan onarılmayan ana arterler her şeyi hazır haldeki dökülmeyen asfaltlar hangi avanak olumlu oy verir bu adama anlamış değilim.

106
78
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Bu anketin ne kadar taraflı olduğu bariz şekilde belli oldu. Gaziantepe gidin ne demek istediğimi anlarsınız. Çok komik çok. Ülkemin geldiği hale bak

91
58
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Gaziantep yerine İzmir yada İstanbula gitmiş olmayasın.

yanıt27
yanıt25
Cemil SAHANOGLU:

Onur Yener izmir gibi memleket hayatında gördün mü sen allah bilir izmire hiç gitmedin bile zihniyet işte diyecek lafım yok

yanıt10
yanıt19
Erhan Albayrak:

Mansur Yavaş 2022 Yılı Avrupa Belediye başkanları içerisinde Yılın en başarılı belediye başkanı ödülünü aldıktan sonra bu değerlendirmeye gulunur. Toplum mühendisliği yapmayın. En iyi belediye başkanı 2022 de Mansur Yavaş seneyede çalışsın Fatma Şahin en iyi olsun

75
66
yanıtYanıtla
Denden Semsem:

aman Allahım bakar mısın hepsi de chp belediyesi. çok başarılılar. çok sevindim. hemen inandım. hemen kabul ettim. bunlar gelirse hizmet gelir. bunu kavradım. tamam mıyım?

62
63
yanıtYanıtla
Berjeri aşireti:

Ankarada protokol yolunu bile tuzlamayıp aracımın pertine sebep olan yavaşmı 2.daha neler?ankaraya ne yapmış açıklarmısınız?rantı bitirdim diyor tamam o parayla hangi yatırımı yaptın?yandaşa ihale vermedinde ne yaptın parayı açıklarsan anlayalım ankarada yaşayanlar olarak

64
46
yanıtYanıtla
Cemil SAHANOGLU:

Berjeri ankaraya daha kar ayaz buz don düşmedi. neyin tuzlaması hayırmı kendi becereksizliğinden kaza yapmış olmayasın.

yanıt20
yanıt13
Cemil SAHANOGLU:

fatma şahin ak partili değilmiydi. çok komik ama gülesim bile yok. rüyalarında mı en başarılı belediye başkanı seçilmiş. güç bende olursa herşeyi yaparım kimsede engel olamaz ne dersem inanacaksınız yapacaksınız kardeşim politika bu anlayana artık

50
53
yanıtYanıtla
Kadir Kara:

bunlar başarılı flan değil ki bunlar belediye başkanı flan bile değil, show peşinde iki uyanık. Kendi reklamına harcadığı paralarla icraat yapsalar iş yapacaklar ama icraat yapmaktan başka her boş iş var bunlarda

56
32
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title