Haberler

    Pirelli'den yeni F1 lastikleri

    CARMEDYA.COM – Pirelli’nin F1 ve F2 için geliştirdiği 18 inçlik yeni lastikleri, Monza’da düzenlenen özel bir 2020 Formula 2 demo turunda pilot Jean Alesi’nin kullandığı araçta piste çıktı. Gelecek yıldan itibaren Formula 2’de kullanılacak bu lastikler, 2021’den itibaren de Formula 1’de yer alacak. Paul Ricard pistinde ilk kez test edilen 18” Formula 1 lastikleri, Jean...The post Pirelli’den yeni F1 lastikleri appeared first on Carmedya.

    Pirelli'nin F1 ve F2 için geliştirdiği 18 inçlik yeni lastikleri, Monza'da düzenlenen özel bir 2020 Formula 2 demo turunda pilot Jean Alesi'nin kullandığı araçta piste çıktı.

    Gelecek yıldan itibaren Formula 2'de kullanılacak bu lastikler, 2021'den itibaren de Formula 1'de yer alacak. Paul Ricard pistinde ilk kez test edilen 18" Formula 1 lastikleri, Jean Alesi Monza'daki F2 turunu tamamladıktan sonra sergilendi.

    Tanıtıma Formula One Genel Müdürü Ross Brawn, FIA Tek Koltuklu Yarışlar Komisyonu Başkanı Stefano Domenicali, FIA Formula 2 Şampiyonası CEO'su Bruno Michel ve Pirelli'nin F1 ve Otomobil Yarışları Başkanı Mario Isola katıldı.

    Pirelli F1 ve Otomobil Yarışları Başkanı Mario Isola şunları söyledi: "Her zaman bu pistle anılacak olan efsanevi pilotun Monza'da göz alıcı bir performansla sergilediği yeni 18 inç lastikler, çok uzak olmayan geleceğe muhteşem bir bakış açısı sundu. Kendi evimizdeki pistte gerçekleşen bu performansın da gösterdiği gibi Formula 2 ile Formula 1 arasındaki bağlar bugün her zamankinden daha yakın. Şimdi de bazı 18 inç Formula 1 prototiplerinin gelecek hafta Fransa'da ilk kez pist testlerini yapmayı dört gözle bekliyoruz."

    Yeni 18 inç F1 lastikleri, İtalya Grand Prix hafta sonu boyunca Monza'daki Pirelli Hot Laps garajında sergilendi.

    The post Pirelli'den yeni F1 lastikleri appeared first on Carmedya.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Formula 1 Pirelli Pilot Monza Otomobil Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title