Haberler

Paris Europcr?da Alvimedica?ya Büyük İlgi -1

Paris EuroPCR'da Alvimedica'ya büyük ilgiLeyla Alaton 'Ürünümüzün özellikle diyabet hastalarında ne kadar iyi cevap verdiğini nitekim canlı vakada da gördük'Gülten ÖzbeyParis, 19 Mayıs, (DHA)- Paris EuroPCR, Alvimedica Diyabetik kalp hastalarına özel yerli üretim stent Cre8?, canlı vaka oturumuna ev sahipliği yaptı.

Paris EuroPCR'da Alvimedica'ya büyük ilgi

Leyla Alaton'Ürünümüzün özellikle diyabet hastalarında ne kadar iyi cevap verdiğini nitekim canlı vakada da gördük'

Gülten Özbey Paris, 19 Mayıs, (DHA)- Paris EuroPCR, Alvimedica Diyabetik kalp hastalarına özel yerli üretim stent Cre8?, canlı vaka oturumuna ev sahipliği yaptı.

Paris'teki EuroPCR Girşimsel Kardiyoloji Kongresi'nde dünya çapında ünlü kardiyologlar, canlı vaka çalışmasında diyabetik hastaya Alvimedica'nın Cre8? stentini taktı.

Avrupa Girişimsel Kardiyoloji Birliği EAPCI (European Association for Percutaneous Cardiovascular Interventions) tarafından her yıl organize edilen EuroPCR, girişimsel tıbbın en önemli kongrelerinden biri olarak kabul ediliyor. Kongre 15.000 metre karelik alanda, Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika kıtalarından 12 binden fazla katılımcının yer aldığı, 60'tan fazla canlı vakanın gerçekleştirildiği, dünyanın en ilgi gören tıbbi organizasyonları arasında bulunuyor.

'Diyabetik hastalarda PCI-girişimsel kardiyoloji mücadelesini çözüme döndürmek' oturumunda dünyaca ünlü kardiyologlar Prof Dr. Tchetche ve Prof Dr. Dumonteil Toulouse, Pasteur Kliniği'nde bir diyabet hastasına Alvimedica tarafından üretilen Cre8? stentini takarak canlı PCI vakası uyguladı. Canlı vakadan sonra, Prof Dr. Byrne, Amphilimus? formülasyonunun diyabet hastalarında nasıl çalıştığına ve PCI için nasıl bir etki yarattığına dair bir sunum yaptı. Ardından Prof Dr.Sardella klinik program ve Cre8??in özellikle diyabet hastaları için olan klinik kanıtlarını anlattı. Prof Dr. Stella ise Cre8'stenti'nin klinik bir sonuçlar bağlamında, hastanın günlük yaşamına etkileri üzerine görüşlerini aktardı.

Diyabetik hastalarda girişimsel kardiyoloji mücadelesini çözüme döndürmek

Kongrede Alvimedica'nın ev sahipliğinde gerçekleşen oturumunun amacı, Cre8? stentinin eşsiz DES teknolojisinin diyabet hastalarına etkinlik ve güvenlik bağlamında nasıl bir çözüm üreteceğini tartışmak. Polimersiz ve Bio-Inducer Karbon Kaplamaya sahip platformu hastanın güvenliğini sağlaması beklenirken, patentli Abluminal Reservoir Teknolojiyle kontrollü Amphilimus? (Sirolimus ve Organik Asit) salınımı ise etkinlik açısından ilaçlı stentlerde yeni bir çığır açması bekleniyor.

Diabetes Mellitus (Diyabet), Koroner Arter Hastalığı sebebiyle oluşan 3 ölümünden 2 si ile ilişkilidir. Günümüzdeki İlaçlı stentlerin diyabetik hastalarda etkinlikleri hala geliştirilmesi gereken bir noktadadır ve diyabetik olmayan hastalar ile kıyaslandığında diabetik hastalarda ilaçlı stentler daha az etkin durumdadır. Ayrıca diyabetik hastaların kompleks anatomisi ve diyabetin yanında diğer hastalıkların var olması gibi etmenler ilaçlı stentleri güvenlik açıdan da değerlendirecek bir konu haline getirmiştir.

Leyla Alaton'Ürünümüzün özellikle diyabet hastalarında ne kadar iyi cevap verdiğini nitekim canlı vakada da gördük'

Alvimedica Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Alaton ise yaptığı konuşmada şunları kaydetti 'Avrupa'nın en önemli kardiyoloji kongresi. Alvimedica olarak bir sunumuz oldu. Ürünlerimizi kullanan dünya çapındaki Avrupalı doktorların tecrübelerini anlatan bir sunumdu. Ürünümüzün özellikle diyabet hastalarında ne kadar iyi cevap verdiğini nitekim canlı vakada da gördük. Ayrıca bunun sayısal olarak çok büyük çapta bir klinik araştırma başlatıyoruz. Bunun da startını vermiş olduk. Bunu bu camia ile paylaşmış olduk. Dünya çapında bir haberdir. Çünkü diyabet hastaları çok büyük bir hızla dünyanın her yerinde hızla artıyor ve onların kullanacakları bir stent yok ve biz bunun sahibi olduğumuzu iddia ediyoruz. Bunu küçük araştırmalarla ispat ettik. Dünya, Amerika fdy bunun çok daha büyük bir araştırmalarla ispat edilmesini arzu ediyor. Bizde bunu yapacağız. Paul Hom Maynard Kliniğin başındaki en önemli bu dünyanın gurusu olan Paul Hom 'böyle bir teknoloji, böyle bir stentin olması beni çok mutlu etti ve bir an evvel Amerika'ya gelmesi gerek' dedi bu da tabi bizim için çok mutlu olduğumuz nokta oldu. Alvimedica bir Türk şirketi dünya şirketi bugün ama Türk sermayeli Dünya çapında teknoloji şirketi çıkaracağız memleketimizden. Bunun gururunu da kurucusu olan babam İshak Alaton yaşayacak.?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Leyla Alaton 19 Mayıs Paris Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title