Haberler

Paranormal Activity'e rakip gösterilen Azra filminin vizyon tarihi netleşti

Güncelleme:

Oyuncu kadrosunda Aşela Demir, Suada Şen ile Burak Küçük gibi isimlerin yer aldığı ve Paranormal Activiy'e rakip olarak gösterilen Azra filmi, 26 Kasım'da vizyona giriyor.

Gerçek hayatta kişilerin yaşadığı paranormal ve kabus dolu açıklanamayan deneyimler, korku filmlerine konu olmaya devam ediyor. Beyza Şenel'in yönetmen koltuğunda oturduğu Azra da bu filmlerin arasına girdi. Oyuncu kadrosunda ise Aşela Demir, Suada Şen, Burak Küçük gibi isimler yer aldığı filmin vizyon tarihi de netleşti.

26 KASIM'DA VİZYONDA

Başarılı performansıyla büyük çıkış yakalayan Aşela Demir'in oyunculuğunda izleyenlere korku dolu anlar yaşatmayı vaat eden film 26 Kasım'da vizyona giriyor.

Paranormal Activity'e rakip gösterilen Azra filminin vizyon tarihi netleşti

AZRA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Azra ve sevgilisi Burak tatil yapmak için birkaç günlüğüne gözlerden uzak bir villaya doğru yolculuğa çıkarlar. Başlarda her şey yolunda gibi görünüyordur. Azra ile ilgili bir gizem olduğuna inanan ve bu gizemi çözmeye karar veren Burak, evin her tarafına kameralar yerleştirerek, Azra'dan habersiz onu geçmişi ile yüzleştirmeyi planlamaktadır.

Kurduğu bu kamera düzeneği ile başlarına gelecekleri tahmin bile edemeyecek olan Burak, farkında olmadan paranormal olaylara da davetiye çıkarmıştır. Bu kayıtların Azra'nın geçmişine açılan birer kapı olduklarından habersizlerdir. Mutlu başlayan bu hikaye zamanla şiddetli paranormal olaylara sahne olup genç çifti korku dolu anlara sürükleyip, bir sürü gizemi de gözler önüne serecektir.

Filmin dünyaca ünlü 'Paranormal Activity' filmine rakip olacağı da şimdiden konuşulmaya başlandı.

Paranormal Activity'e rakip gösterilen Azra filminin vizyon tarihi netleştiAşela Demir

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title