Haberler

Para Üstü Dolandırıcılığı Kamerada

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bir markete giren kimliği belirsiz şahıs, sigara almak için tezgaha bıraktığı parayı, işletmecinin bir anlık dalgınlığından yararlanarak tekrar cebine koyup vermediği paranın üstünü alarak kayıplara karışması, güvenlik kameralarına yansıdı.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bir markete giren kimliği belirsiz şahıs, sigara almak için tezgaha bıraktığı parayı, işletmecinin bir anlık dalgınlığından yararlanarak tekrar cebine koyup vermediği paranın üstünü alarak kayıplara karışması, güvenlik kameralarına yansıdı.

Dolandırıcılık olayı ilçeye bağlı Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi'ndeki bir markette yaşandı. Kimliği belirsiz bir şahıs, markete girerek işletmeci Emre Can Doğan'dan sigara istedi. Sigaranın parası olarak da 50 lirayı tezgahın üzerine bıraktı. Market sahibi Doğan, müşterinin tezgaha bıraktığı 50 liranın üstünü vermek için kasaya yöneldiğinde, şahıs el çabukluğu ile parayı tekrar cebine attı. Vermediği paranın üstünü ve sigarayı alan şahıs, tam kapıdan çıkacakken market sahibi 50 lirayı almadığını fark etti. Tekrar içeriye giren şahıs ise parayı koyduğu cebi hariç tüm ceplerini ve cüzdanını kontrol ederek parayı verdiğini belirtti. Tekrar kasasını kontrol eden market sahibi Emre Can Doğan, parayı aldığı düşüncesiyle şahsa inandı. Şahıs ise soğukkanlı bir şekilde marketten ayrıldı. Daha sonra güvenlik kamerası görüntülerini izleyen market sahibi Emre Can Doğan'ın dolandırıldığını fark etti. Doğan, güvenlik kamerasından aldığı görüntülerle birlikte emniyete başvurdu.

Başından geçeni İHA muhabirine anlatan market sahibi Emre Can Doğan, "Saat 21.58 civarında vatandaşın birisi geldi dükkanıma. Benden bir sigara istedi. Sigarasını verdikten sonra masanın üzerine 50 lira bıraktı. Ben para üstünü vermek istediğimde parayı tekrar cebine attı. Kameralarda da zaten tüm hepsi kayıtlı. Cebine attıktan sonra dışarı çıkarken parayı vermediğini söyledim. O şahıs ise parayı verdiğini iddia etti. Ceplerini kontrol etti. Kasamda o anda 50 lira para olduğunu görünce aldım düşüncesiyle adamı gönderdim. Gittikten sonra kamera görüntüsünü izlediğimde parayı alıp cebine attığını gördüm. Arkasından çıkıp baktım ama adamı bulamadım. Bu tür olaylara tırnakçılık deniliyor. Bu tip olayların başka insanların başına gelmesini istemiyorum. Kimsenin bu mağduriyeti yaşamasını istemiyorum. Ne yapmak istediğini çözemedim" ifadelerini kullandı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kahramanmaraş Can Doğan Elbistan 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title