Haberler

Pamukkale Belediye Meclis Üyeliğinden İhraç Edilmesine Sosyal Medyada Tepki Gösterdi

DENİZLİ'de Pamukkale Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Meclisi'nden ihraç edilen Ak Partili Hüseyin Karadeniz, Facebook'taki hesabından paylaştığı yazıda, FETÖ ile mücadelesinin parti içindeki bazı kişileri rahatsız ettiğini, bu nedenle Meclis'ten ihraç edildiğini öne sürdü.

DENİZLİ'de Pamukkale Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Meclisi'nden ihraç edilen Ak Partili Hüseyin Karadeniz, Facebook'taki hesabından paylaştığı yazıda, FETÖ ile mücadelesinin parti içindeki bazı kişileri rahatsız ettiğini, bu nedenle Meclis'ten ihraç edildiğini öne sürdü. Seçim öncesi tüm adaylardan taahhüt niteliğindeki imzalı belge alındığını belirten Karadeniz, "Alınan taahhüt niteliğindeki belgenin üzerine yeni tarih yazılarak üyeliğim sonlandırıldı. Bu adice yöntemle ilgili hukuki haklarımı arayacağım" diye yazdı.

Denizli Büyükşehir ve Pamukkale belediyelerinin Ak Partili Meclis üyesi Hüseyin Karadeniz, partinin tanınan isimlerinden Emin Okkaya ve Çivril teşkilatından da 9 kişi, partiden kesin ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. Disiplin Kurulu, adı geçen kişilerin sözlü ya da yazılı savunmasını beklerken, Hüseyin Karadeniz, dünkü meclis toplantısına alınmadı ve meclis üyeliğinin düşürüldüğü söylendi.

Ak Parti İl Disiplin Kurulu Başkanı İbrahim Uzunoğlu ise kimseye yargısız infaz yapılamayacağını belirterek, "Disiplin Kurulu'na sevk edilen arkadaşların yazılı ya da sözlü savunması hala alınmadı. Savunmaları alınmadan haklarında karar verilemez. Kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar ve sosyal medyada fırtınalar koparıyorlar. Hüseyin Karadeniz, meclis üyeliğinden ihraç edildi, partiden ihraç edilmedi. İhraç edilip edilmeyeceğine diğer isimlerle birlikte Disiplin Kurulu karar verecek" dedi.

KARADENİZ; DAHA ÖNCE VERDİĞİMİZ TAAHHÜT İŞLEME KONULMUŞ

Pamukkale Belediye Meclisi'nin dünkü toplantısına alınmayan ve meclis üyeliğinden ihraç edilen Hüseyin Karadeniz, başına gelenlerin nedeni olarak FETÖ ile mücadele etmesini gösterdi. Facebook'taki sayfasında paylaşım yapan Karadeniz, kendisinden ve diğer adaylardan taahhüt alındığını, bu taahhüde yeni tarih yazılarak işleme konulduğunu iddia etti. Karadeniz, hesabında şunları yazıp, paylaştı:

"3 yıldan beri Ak Parti Pamukkale ve Büyükşehir meclis üyesi olarak siyasetin içinde idim. Bu süre içinde zaten 17- 25 Aralık ve darbe teşebbüsleriyle bizim yıllarca hassas olduğumuz ve bizi dolandırarak (10 yıl önce) ticaretimizi de mahveden FETO köpeğinin uzantılarının siyaset, devlet kurumlarında, sendikalarda, üniversite de at oynatmaya devam etmelerinden duyduğum rahatsızlık sebebiyle."

"FETÖ'YLE MÜCADELEM PARTİ İÇİNDE RAHATSIZLIK YARATTI"

FETÖ'yle mücadelesinin parti içinde rahatsızlık yarattığını iddia eden Karadeniz, "Bu örgütün uzantılarını yazılı sözlü sahadaki temaslarımızda deşifre ederek veya devletin kurumlarına yardımcı olarak mücadelemizi sürdürdük. Tabii ki ilerde isimlerini de açıklamakta beis görmeyeceğim siyasete, kurumlara hakim kripto FETÖ uşaklarını ve ağababalarını kızdırdık, ürküttük. Siyasetimizin sahibi Reis'miz, Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın devletin tüm güvenlik kurumlarının kırmızı alarm verdiği bu örgütle uğraşmamız içerideki birilerini rahatsız etti. Bu rahatsızlığın neticesi aylardır bizi partiden ihraç etme gayreti çabası nihayete vardı. Dün itibariyle partiden ihraç edildim" dedi.

"ADİCE YÖNTEMLE MECLİS ÜYELİĞİM SONA ERDİRİLDİ"

Aday olurken kendisinden ve diğer adaylardan taahhüt alındığını da belirten Karadeniz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ayrıca hiç düşünmediğimiz bir hileyle seçim öncesi tüm adaylardan alınan taahhüt niteliğindeki imzalı belge de üzerine yeni tarih vurularak ilçe seçim kurulunun dikkatlerinden kaçırılmış ve meclis üyeliğim de sona erdirilmiştir. Bu adice yöntemle ilgili hukuki haklarımız aranacaktır. Şahsıma, Emin Okkaya ve Hasan Özkan kardeşlerime de aynı şekilde ihraç uygulanmıştır. Bu ihraç olayına ilçe ve il teşkilatlarının karar ifadesi bizim sanal alemde partili belediye başkanları ve partiye zarar verdiğimiz ifade edilmiştir. Bu tamamıyla yalan iftira ve FETO tehlikesi ile mücadele eden ilden 3, Çivril ilçemizden 9 kişi ihraç edilerek teşkilat rahatlamıştır. Çünkü bizim her yazdığımız FETO kelimesi birilerinin münasip yerlerine batmış rahatsızlık vermiştir ki. Bu operasyondan ne Ankara merkezin, ne Reis'in ne de kamuoyunun haberi vardır. Önümüzdeki hafta savunmalarımız alınıp merkeze gönderildikten sonra durum netliğe kavuşacaktır. Bizler, siyasetimiz zarar görmesin diye birçok hususu açıklamak yazmaktan kaçınıyorsak da, bizlerin manevi haklarımızı hiçe sayacak bu davranışa karşı neler yapacağımızı daha sonra ifade edeceğiz."

- Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Karadeniz Pamukkale Ak Parti Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title