Haberler

Üç Çocuğun Boğulduğu Mahalledeki Feryatlar Yürekleri Dağladı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 3 çocuğun boğularak hayatını kaybettiği kırsal mahalleden yükselen feryatlar yürekleri dağlıyor.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Gözlek kırsal Mahallesi'nde toprak su kanalının içerisine düşerek boğulan 6 yaşındaki İlyas Kaplan ve 7 yaşındaki ağabeyi Eyüp Kaplan ile aynı yaştaki kuzenleri Abdulkadir Kaplan'ın yaşadığı evlerden yükselen feryatlar yürekleri dağlıyor.

İlyas ve Eyüp Kaplan'ın babası Mehmet kaplan iki gündür sinir krizleri geçirirken anne Emine Kaplan ise çocuklarının acısına dayanmaya çalışıyor. Abdulkadir Kaplan'ın annesi Rukiye Kaplan ile babası Mehmet Kaplan da çocuklarının acısını yaşıyor.

"AHRETTE HER İKİ ELİM YAKALARINDA OLACAK"

İki çocuğu boğulan anne Emine Kaplan, sorumlulardan şikayetçi olacağını belirterek, "O kanalı kim açtıysa ben ondan şikayetçiyim. Ahrette iki elim yakalarında olacak. Benim yüreğim nasıl yandıysa onların da yüreği yansın" diyerek feryat etti.


BABAYI SAKİNLEŞTİRMEK MÜMKÜN OLMADI

İki oğlunu birden kaybeden baba Mehmet Kaplan, iki gündür sinir krizleri geçirdiği için taziyeye gelen misafirleri bile karşılayamıyor. Evin bir odasında yatan acılı baba sürekli feryat edip fenalık geçiriyor. Krizler nedeniyle kendisine zarar veren acılı baba sürekli araçla hastaneye götürülüp iğne yapılarak sakinleştirilmeye çalışılıyor.


"YETKİLİLER GEREĞİNİ YAPSIN"

Yaşanan olaydan kanalı açan müteahhidi sorumlu tutan mahalleler ise yetkililerin önlem almasını istedi.

Çocukların ölüme nasıl gittikleri hakkında bilgi veren mahalleliler, "Biri düşmüş, diğerleri de kurtarmak için ellerini tutunca üçü birden düşmüş ve boğulmuş. Batıklık, çamurlu ve 5-6 metre derinliğinde. İkisini köylüler çıkarttı, diğerini Şanlıurfa'dan gelen dalgıçlar çıkarttı. Üçü de boğulmuştu. Üçü de hemen hemen 10 yaşlarındaydı. Bu sulama kanalıdır. Müteahhide vermişler, müteahhit de ihaleyi bırakıp kaçtı, üstü açık kaldı. Akarsu birikti çocuklar da düşmüş. İlyas suya düşünce abisi onu çıkartmak istemiş, o da düşmüş. Onların teyzesinin oğlu da onları çıkartmak istemiş ve o da düşünce üçü de boğulmuş. Buranın böyle olduğuna bakmayın, burası tamamen suydu. Ön tarafı açtıkları için içerisinde su kalmamış. Çocukların babası felç oldu. Başka insanlar yanmasın. Neden açıp daha sonra toprak döküp kapatmadılar. Yetkililer gelip bunun bir çaresini bulsunlar, kapatsınlar" ifadelerini kullandılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Kaplan Emine Kaplan Viranşehir Şanlıurfa 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title