Haberler

Köpek Korkusu Felç Etti

Güncelleme:

İzmir'in Konak ilçesi Eşrefpaşa semtinde köpeklerin saldırısından kaçmak isterken Bayramyeri Köprülü Kavşağı'nda yaklaşık 1 metre genişliğinde açık olarak tasarlanan trabzan boşluğundan 7 metre yüksekliğindeki yola düşen 43 yaşındaki Ziver Barlin'in belden aşağısı felç oldu. Felç kaldığı için işlettiği dükkanını kapatmak zorunda kalan, ev kirasını ödeyemediği için evinden kovulan Barlin, arkadaşının evinde yaşam mücadelesi veriyor.

KÖPEK KORKUSU HAYATINI KARARTTI

43 yaşındaki Ziver Barlin'in köpek korkusu hayatını kararttı. İzmir'in Konak ilçesi Eşrefpaşa semtinde yaklaşık 3 ay önce sokak köpeklerinin saldırısından kaçan Barlin, Bayramyeri Köprülü Kavşağı'nda açık olarak tasarlanan yaklaşık 1 metre genişliğindeki trabzan boşluğundan yaklaşık 7 metre yükseklikteki yola düştü. Araçların yoğun olarak geçtiği yolda şans eseri hayatta kalan Barlin'in talihsiz kaza nedeniyle belden aşağısı felç oldu. 1,5 ay komada kalan Barlin, lokanta olarak işlettiği dükkan kirasını ödeyemediği için dükkanı kapatmak zorunda kaldı, yine kirasını ödeyemediği için evinden de kovuldu. Kimsesiz olan Barlin bir arkadaşının evine yerleşirken, açık olarak bırakılan trabzan ile ilgili hukuki yollara başvuracağını söyledi.

"YARIM METRE DAHA DEMİR KOYSALARDI NE OLACAKTI"

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1986 yılında yapılan Bayramyeri Köprülü Kavşağı'ndaki trabzanda neden açıklık bulunduğuna anlam veremediğini söyleyen Barlin, "Köprünün oradaki demirler kesik kesik yapılmış. Demir olsaydı belki düşmezdim kendimi engellerdim. Köpeklerden kaçarken kendimi aşağıda buldum. 43 gün komada kaldım. Keşke orada demir olsaydı. Neden orayı kesik bıraktılar? İnsanlar oradan geçip gidiyor. Demir olsaydı belki ayaklarımın dibine düşerdim. Yarım metre daha demir koysalardı ne olacaktı? Orası zaten eğlence yeri dikkatli olunması gerekiyor ama maalesef göz yummuşlar. Yol boşmuş bana araba da çarpabilirdi" dedi.

"ÇOCUK GİBİ ALTIM BAĞLI"

Felç geçirdiğini öğrendiğinde hayatı kararan Barlin, dükkan ve ev kirasını ödeyemediği için de hem işinden hem evinden oldu. Arkadaşlarının desteği ile hayat mücadelesi veren Barlin, günlük 20 liraya kahvehanede çalışan bir arkadaşının derme çatma evine yerleşti. Bütün gün bakımı için arkadaşının işten gelmesini bekleyen Barlin, "Çocuk gibi altım bağlı. Nereye kadar gidecek bilmiyorum. Eşimden ayrıldım. Üç çocuğum da yuvada. Bir senedir onlardan da haber alamıyorum. Birisi yanımda olsa yardım eder ama yok maalesef. Arkadaşım işten gelene kadar bekliyorum. Su getiriyor. Yumurta kırıp yiyoruz" diye konuştu.

"DAHA ÖNCE KÖPEK DÜŞMÜŞTÜ"

BAĞ-KUR'lu olan ancak hiç ödeme yapmadığı için hastane masrafları için de açık senet imzalayan Barlin, kendini toparladıktan sonra açık olarak tasarlanan trabzanla ilgili hukuki yollara başvuracağını belirtti. Barlin'in köpekten kaçarken trabzan boşluğundan düşme anını gören arkadaşı Şükrü Özen o anları şöyle anlattı: "Kahvenin önünde duruyorduk. Arkadaşımızın arkasından köpeklerin koşturduğunu gördük. Bu tarafa doğru geldi ve boşluktan düştüğünü gördük. Yanına yetiştik ama iş işten geçmişti. Bu açıklığı neye dayanarak yaptılar bilmiyoruz. Daha önce bir köpek düşmüştü veterinere götürdük. Köpek düştü ardından insan düştü. Burası yapılmadığı sürece her türlü kazaya sebebiyet verecek."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Köprülü Konak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title