Haberler

ÖZ ULAŞ AŞ. Başkanı Sedat Şahin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı

Güncelleme:

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımlayan ÖZ ULAŞ AŞ. Başkanı Sedat Şahin, Türk milletinin bir karış toprağının bile hainlere teslim edlimeyeceği vurgusu yaparak 15 Temmuz'un muhteşem bir zafer olduğunu dile getirdi.

ÖZ ULAŞ AŞ. Başkanı Sedat Şahin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı:

"15 Temmuz; Yüce Allah'ın yüreklerimize indirdiği sekinet, lütfettiği nusret ve zafer için milletçe hamdetme zamanıdır. Dünyadaki tüm mazlumların aziz milletimize yaptıkları duaları yadetme zamanıdır. Maneviyatımızın ve ahlakımızın gördüğü zarar için üzülme zamanıdır.

15 Temmuz; sonsuz merhametin ve yanılmaz adaletin yegane sahibine şükrümüzü eda etme zamanıdır. Dini hayatımızda açılan yaraları top yekün sarma, suçlular için adaleti tereddütsüz tecelli ettirme, masumlar için hak ve merhameti işler kılma zamanıdır.

15 Temmuz; tankların üzerine imanla yürüyen aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükran ve minnetle yadetme zamanıdır. Zedelenen adalet ve merhamet için muhasebe etme zamanıdır. Bugün darbenin getirdiği kötülükleri geride bırakarak birlik ve beraberlik için dua zamanıdır.

"15 TEMMUZ MUHTEŞEM BİR ZAFERDİR"

Kişiler gibi, milletlerin de karakteri vardır. Bizim milletimizin karakteri, gerçekten asalet ve cefa dolu erdemlerle donatılmıştır. Bu erdemlerden en önemlisi de, yeri geldiğinde vatanını korumak için canından vazgeçmeyi göze alabilmektir.

Müslüman Türk milletinin bu yüksek ve asil karakterini yüzyıllara uzanan destansı tarihimizde çok kez görmüşüzdür. İşte bunların şimdilik sonuncusu, 15 Temmuz 2016'da tüm dünyaya millet olma dersini verdiğimiz bilakis, aziz kanlarla elde edilmiş o muhteşem zaferdir.

Türk milletinin demokrasiyle yaşama özgürlüğüne, Türkiye Cumhuriyeti'nin içte ve dışta bağımsızlığına, ülkemizin huzur ve refahına göz diken hain çetelerin sıcak bir temmuz gecesinde yapmaya çalıştığı kalkışmayı, sokaklara dökülen genç yaşlı, kadın erkek, Müslüman Türk milletinden milyonların bastırdığı bir destandır 15 Temmuz.

Üzerimizde hain emelleri hiç bitmeyen bazı batılı devletler, maşası olan yapılanmaları ile ülkemizde kaos ve kargaşa ortamı yaratmak isteyerek, bu milletin bağımsızlığına, demokrasisine, şerefine dün olduğu gibi o günde göz dikmişlerdi, fakat millet olarak Çanakkale'de ki o asil ruhu, 15 Temmuz'da Türkiye'nin dört köşesinde yeniden gösterdik…

"ASİL TÜRK MİLLETİ BİR KARIŞ TOPRAĞINI BİLE HAİNLERE TESLİM ETMEZ"

Herkes gördü ki, Müslüman Türk milleti asil kanlarıyla suladığı bu aziz vatan topraklarının bir karışını bile hainlere teslim etmez, etmeyecektir.

Ve yine gördüler ki; imanına, şerefine ve vatanına göz diken kanlı ellerin asla hakimiyetine giremeyecektir bu necip millet…

Basiretsiz alçaklar, aramızda çeşitli ayrılıklar yaratarak kirli emellerine ulaşmak isteyen zalimler, bir daha anladılar ki;

Müslüman Türk milleti gerçekten büyük ve asil bir millettir…

Bu duygu ve düşünceler ile; Aziz vatanımız uğurunda yaşamlarını hiç gören ve aşk'la o mukaddes canlarını vermekten çekinmeyen tüm cefakar tüm 15 Temmuz şehitlerimize vefatlarının 3. Yıl dönümünde her birine saygıyla anıyor, yüce Allah'tan rahmet ve ailelerine tekrar sabırlar diliyorum.

Tüm gazilerimize de, acil şifalar diliyorum.

Şüphesiz, 15 Temmuz şehitlerimiz, tıpkı Çanakkale şehitleri gibi tarihin en şerefli sayfalarına adını yazdırarak ölümsüzleşmişlerdir.

Ölümü de öldürüp, ölümsüzlüğü yaşayanlara selam olsun.

Gün doğmuş, gün batmış, ebet;

Bu aziz Müslüman Türk milletindir."

Sedat ŞAHİN

Kaynak: Haberler.com / Politika

Sedat Şahin 15 Temmuz Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title