Haberler

Oyuncu Gürgen Öz, Yılmaz Özdil'in 2 Bin 500 Liralık Kitabını Sert Bir Dille Eleştirdi

Güncelleme:

Son günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı videolar ile adından oldukça söz ettirmeye başlayan Gürgen Öz, Yılmaz Özdil'in 2 bin 500 liraya satışa sunulacak kitabı için, "Atatürk'ün kendi yazdığı kitap Nutuk 25 lira ama yok 2 bin 500 lira verip onunla ilgili yazılmış kitabı almak daha mantıklı" dedi.

Oyuncu Gürgen Öz, Instagram'dan paylaştığı videolarla gündemi oldukça meşgul etmeye başladı. Gürgen Öz'ün Yılmaz Özdil'in 2 bin 500 liraya satışa çıkacak olan kitabı için yaptığı eleştiri sosyal medyada gündem oldu.

SOSYAL MEDYADA BİRÇOK ELEŞTİRİ YAPILMIŞTI

Yılmaz Özdil'in satışa çıkacak olan kitabı hakkında bir çok sosyal medya kullanıcısı eleştiride bulunmuştu. Ülke gündemini meşgul eden konularla ilgili eleştirel bir mizah yapan Gürgen Öz ise, Yılmaz Özdil'in kitabı hakkında söyledikleriyle adeta sosyal medyayı salladı.

"ATATÜRK'ÜN KENDİ YAZDIĞI KİTAP 25 LİRA"

Gürgen Öz, 2 bin 500 liraya satışa çıkan Yılmaz Özdil kitabıyla ilgili, Atatürk'ün kendi yazdığı kitap Nutuk 25 lira ama yok 2 bin 500 lira verip onunla ilgili yazılmış kitabı almak daha mantıklı" dedi.

Oyuncu Gürgen Öz, Yılmaz Özdil'e 2 Bin 500 Liralık Kitap Eleştirisinde BulunduOyuncu Gürgen Öz

İşte Öz'ün videosunda yer alan ifadeler:

"Hayatım ya gülmemek elde değil, gülmemek elde değil. Bu kapitalizmi çok seviyorum. Şimdi Yılmaz Özdil bir Atatürk kitabı yapmış 2 bin 500 lira yani 400 euro, asgari ücret 2 bin lira ama önemli değil kriz var ama önemli değil. 2 bin 500 lira dünyanın hiçbir yerinde böyle bir kitap yok sadece Türkiye'de olur. Atatürk'ün kendi yazdığı kitap Nutuk 25 TL ama yok 2 bin 500 lira verip, onunla ilgili yazılmış hepimizden daha Atatürkçü Yılmaz Özdil'in kitabını almak en mantıklısı en mantıklısı. Yani halka ulaşabilmesi için bu kitap 2 bin 500 lira. Yani burada ne demek istiyor Yılmaz Özdil, asgari ücreti 15, 20 bin lira yapın herkes 2 bin 500 liraya bu kitabı alabilsin demek istiyor. Bu adamın çok üzerine geliyorlar. Bir de Atatürk'ü iyi anlamak lazım. Atatürk köy enstitüleri yapıyor niye her köyde bir enstitü olsun bilgi bütün halka ulaşabilsin, herkes aydınlanabilsin, aydınlanabilmek bu kadar kolay olsun diye ama günümüzde 2 bin 500 lira evet."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Yılmaz Özdil Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (292)

OKUR:

1881 x 2500 = 4. 702. 500 TL - maliyet 10. 000 TL - sen yılmaz bu 4 trilyonu napacan sorması ayıp? şu Atatürkçülük''ten primle beslenen insanlara çok tavım. Adam tüm servetini milletine bağışlıyor, bu tarz tilkiler de milleti sömürüyor. TAMAMEN PARAGÖZSÜN

11
67
yanıtYanıtla
Gençer:

Yılmaz Özdil Atatürk üzerinden ticaret yapan zihniyet.

24
32
yanıtYanıtla
Oooooo:

Cocuklara egitimine destek amacli parasi olan Alsin tabii

29
25
yanıtYanıtla
UĞUR MUMCU:

Bu memlekette banka soyarken kar maskesi, ülke soyarken de Atatürk maskesi taktılar.

43
6
yanıtYanıtla
YOLDA PARA ARAYAN İNSAN:

Atatürk''cüyüm diyerek 2500 TL''yi bir kitaba verecek kerizler olduğu sürece bu adamlar daha çok Mustafa Kemal Atatürk üzerinden insanları sömürürler. Vay seni gidi Yılmaz. İnsanların cebinden paralarını cukkalayan sözde Atatürkçü Yılmaz. Günaydın Türkiyem.

22
24
yanıtYanıtla
keriz biri:

deniz feneri ne para veren kerizler ne olacak :)))

yanıt2
yanıt9
misafir:

sayın özdilin bugünkü yazısı okumanızı tavsiye ederim

yanıt11
yanıt8
CUKKA:

AYAKKABI KUTULARINA CUKKA OLANLAR NE OLCAK YOLDA PARA ARAYAN İNSAN

yanıt1
yanıt4
BİLGİ SIFIR / FİKİR SINIRSIZ:

Normak bir kitap olsa haklısınız ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak doğamızda var :) önce neden o fiyata satıldığını anlayın sonra ELEŞTİRİN değerli yurttaşlar.

yanıt13
yanıt3
...:

kitabı zaten halk için cıkarmamış ülkeyi yönetenler için çıkarmış. ülkeyi yönetenlerin banka promosyonu 10000 (ONBİN) TL MAMŞLARI 21 BİNDEN 85 BİNE KADAR ÇIKIYOR. bu kitap ülke yönetimi ile ilgilenenler için çıkarılmış. tam da onların cebine uygun bir fiyatla. Helal olsun Yılmaz ÖZDİL.

24
18
yanıtYanıtla
Tüm 292 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title