Haberler

Otomobile çarpmamak için ani manevra yapan motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi

Güncelleme:

Kocaeli'de karşısına çıkan otomobile çarpmamak için ani manevra yapan motosiklet sürücüsü Ömer Uçar, yere savruldu. Uçar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, olay anı saniye saniye kameralara yansıdı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Tatlıkuyu Mahallesi Ahmet Penbegüllü Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, seyir halindeki 35 DC 2039 plakalı motosikletin sürücüsü Ömer Uçar, kaldırım kenarından yola çıkmak için hareket eden A.K.'nın kullandığı 41 UV 782 plakalı otomobile çarpmamak için ani manevra yaptı.

Otomobile çarpmamak için ani manevra yapan motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Yaptığı ani hareketin etkisiyle dengesini kaybeden motosiklet sürücüsü Ömer Uçar, yola düşerek yaralandı. Sağlık ekiplerince Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Uçar, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Otomobile çarpmamak için ani manevra yapan motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi

OLAY ANI KAMERAYA YANSIDI

Öte yandan motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiği kaza ise cadde üzerindeki bir dükkanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde; yola çıkmak için hareket eden otomobile çarpmak istemeyen motosiklet sürücüsünün ani manevrası ve daha sonra dengesini kaybederek motosiklet üzerinden savrulması yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Kocaeli Gebze Haberler

500

Yorumlar (6)

Vatandas:

Motorcular nerede ne kadar hızla gitmesi gerektiğini bilmiyorlar. Ve gündüz vakti bile farlarını yakmalari lazım. 30km hızla akan trafikte aralara 80 , 100 le giriyorlar snra aynaya baksana tartışmaları çıkıyor. Motorcularda dikkat etmeli bence fren mesafesi tekerin inceliği herşeyi hesaplamali

9
2
yanıtYanıtla
düşünür:

laf kalabalığı yapma burada kim suçlu

yanıt3
yanıt0
Ali:

Yola çıkan aracın sürücüsü aynaya baksa bu kaza olmazdı.. Vicdan azabı çekiyordur inşallah..

5
0
yanıtYanıtla
düşünür:

onada öyle tır çıkar inşallah

yanıt0
yanıt0
Orkun Dudu:

Keşke kask ve koruma ekipmanı olsaydı belki yaşabilirdi. Lütfen önce emniyet kasksız montsuz motora binmeyin.

1
0
yanıtYanıtla
Kazasız kul olmaz ekibi:

Kazaların çoğu bir saniye dikkatsizlikten olduğunu biliyormuydujuz

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title