Haberler

Osmaniye Ak Parti, İl Danışma Meclisi Toplantısı

Osmaniye AK Parti milletvekili Suat Önal."Türkiye'de, 1946 yılından 2002 yılına kadar 3 milyar, AK Parti iktidarı döneminde ise 2 milyar 711 milyon 637 fidan dikildi.

- Osmaniye AK Parti milletvekili Suat Önal:

" Türkiye'de, 1946 yılından 2002 yılına kadar 3 milyar, AK Parti iktidarı döneminde ise 2 milyar 711 milyon 637 fidan dikildi. Bu da, kimin çevreci, kimin ağaca daha duyarlı olduğunun bir göstergesidir."

Önal, AK Parti İl Teşkilatının, Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlediği İl Danışma Meclisi toplantısında, Taksim Gezi Parkı olaylarını değerlendirdi.

Ezbere konuşmayla bir şeyler ispatlanamayacağını savunan Önal, şunları kaydetti.

"Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın istatistiki bilgilerini aktarmak istiyorum. Orman envartelimiz ilk defa 1946 yılında kayıt altına alınmaya başlanmış ve 2002 yılına kadar yani AK Parti'nin iktidar olduğu döneme kadar 57 yıllık süre içerisinde dikilen toplam fidan sayısı 3 milyar. Son 10 yılda yani AK Parti iktidara geldikten günümüze kadar olan süreçte dikilen fidan sayısı ise 2 milyar 711 milyon 637 dir. Bunun mukayesesini halkımıza bırakıyorum. Bu rakamlar, kimin çevreci, kimin ağaca daha duyarlı olduğunun bir göstergesi olsa gerek. İstatistikler her zaman gerçekleri ortaya koyar. Ezbere konuşmayla bir şeyler ispat edilmez."

Sandıktan çıkan sonuçlarla bazılarının cinnet getirdiğini ifade eden Önal, bunun sonucunda da eylemlerin yapıldığı sokakların da cennet zannedildiğini savundu.

Önal, bazı insanların ağaçlara meraklı olduğunu çok iyi bildiklerini belirterek, "Ama o insanlar darağaçlarına meraklı. Milletin evladı olan, hizmetkarı olan Başbakanı asarken o darağaçlarına meraklıydılar. Yine aynı şekilde sayın Başbakanımızı yıllarca Adnan Menderes'in sonu ile itham ettiler. Artık aziz milletimiz bunlara müsaade etmeyecektir. Sandıkta son 10 yıldır istediklerine ulaşamayanlar, halkın teveccühüne mazhar olamayan insanlar ve siyasi partiler artık sandıktan çıkan sonuçlarla cinnet getirmeye başladılar. Bu cinnetle de hareketle sokaklardaki eylemleri cennet zannettiler. Ama sokaklardaki yangını görüyoruz. Yangının olduğu yer cennet değil, cehennemdir. Bunu aziz milletimiz çok iyi görüyor" diye konuştu.

AK Parti milletvekili Durdu Mehmet Kastal ise yerel seçimleri önemsendiğini söyledi.

Kastal, seçimlerde adayın önemli olduğu kadar sandığa sahip çıkılması gerektiğini savunarak, "Bizlere seçimde AK Partili gerek. Seçimlerde 3-4 oyla kaybedilen yerler var. Bu nedenle sandığı sahiplenmek önemli. Bizim kimseye verilmiş bir vaadimiz, sözümüz yok. Bizler için önemli olan önce seçimi almak. Bizim yapacağımız teşkilatımız dimdik olacak. Ayakta duramayanlar istifa edecek yerine yenileri gelecek. Omuz omuza verilecek ve hizmet edilmeye çalışılacak" ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş ise parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Seçimde, en az 10 bin kişi ile saha çalışmasının planlandığını kaydeden Arslantaş, "Seçime koordine olmuş bir ekiple çalışacağız. Aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımız olacaktır. Bizler parti olarak hepsine eşit mesafedeyiz. Fakat parti tabanına, teşkilata, memlekete hizmet edebilecek bir aday olmasını arzuluyoruz" dedi.

Toplantı, AK Parti Kadın Kolları Yöneticisi Ayşe Kurt, Gençlik Kolları İl Başkanı İsmail Kaya ve Belediye Meclis Üyesi Servet Aksu'nun yaptığı konuşmanın arıdan basına kapalı devam etti. - Osmaniye

Kaynak: AA / Yerel

Suat Önal Osmaniye Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title