Haberler

Ordu Vali Yardımcısı Ekrem Ballı emekli oldu

Güncelleme:

Ordu'da 20 Mart 2017 tarihinden buyana Ordu Vali Yardımcılığı görevini yürüten Ekrem Ballı, 26 Nisan 2021 tarihi itibariyle yaş haddinden emekliye ayrıldı.

Vali Yardımcısı Ekrem Ballı onuruna Boztepe'de bir tesiste düzenlenen veda programında bir konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, "Bugün burada, 44 yıldır devletimize, milletimize hizmet eden, görev yapan ve emekli olan Vali Yardımcımız Ekrem Abimize düzenlediğimiz veda programı için bir aradayız. 9 aydır Ordu'dayız. Hakikaten bu sürede nezaketiyle, çalışmasıyla kendisini çok sevdik. 44 yıl dile kolay. Uzun yıllar memleketimizin her köşesinde bu aziz vatana, aziz millete hizmet eden değerli meslektaşımıza, meslekte büyüğümüze, bundan sonraki hayatında da ailesiyle birlikte mutluluk ve huzur diliyor, sağlıklı günler temenni ediyoruz. Verdiğiniz hizmetlerden dolayı devletimiz ve aziz milletimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Yaş haddinden dolayı emekliye ayrılacak olan Vali Yardımcısı Ekrem Ballı ise veda programında yaptığı konuşmada duygularını şöyle ifade etti:

"Biz Ordu'da çalıştığımız süre içerisinde, Sayın Valimizin samimiyeti, mülki idareye yaklaşımı bir aile gibiydi. Çalıştığımız süre içerisinde çok rahat bir çalışma ortamı bulduk, kendimizi bir aile ortamı içerisinde hissettik. Bundan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendilerine çok müteşekkiriz. Mülki idarede amirleri olarak, ülkemize hizmet ederken fedakar ve çeşitli zorluklar altında her türlü hizmeti yerine getirme gayreti içerisinde olan bir meslek grubuyuz. O yüzden yetki ve imkan sorgulamasına girmeden, üzerimize düşen her türlü vazifeyi her şart altında, her durumda yerine getiren bir meslek grubuyuz. Ben, başta Sayın Valimiz olmak üzere, sizlerin de bu anlayış içerisinde hizmet ettiğini, bu düsturla hareket ettiğinizi memnuniyetle gördüm. İnşallah bundan sonra da meslek hayatınız aynı başarılarla devam eder."

Ekrem Ballı, şöyle devam etti: "Ben 44 yıla yakın devlet hizmetinin son 4 yılını Ordu ilimizde geçirdim. Herhalde meslek hayatımın en güzel dönemlerinden bir tanesi burada geçti. Sayın Valimizle de 1 yıla yakın bir sürede çalışma fırsatını buldum. Bu süre içerisinde sizlerin de gözlemlediği gibi bir aile ortamı içerisinde, Sayın Valimizin bizi rahatlatan samimi yaklaşımı, nezaketli yaklaşımı son derece bize güzel bir çalışma ortamı sağladı. Valimizin kimsesizlerin kimsesi olma, ihtiyaç sahiplerini hayırseverler ile buluşturma noktasında gayretli ve maharetli çalışmaları da bize hep ışık tuttu. Ben Sayın Valimizin ve sizlerin bundan sonra da başarılı çalışmalarınızın aynı şekilde süreceği inancındayım. Bu duygu ve düşüncelerle bu veda yemeğinde başta Sayın Valimize bir kere daha teşekkür etmek, şükranlarımı sunmak istiyorum. Siz değerli meslektaşlarıma da sizinle birlikte çalışmış olmaktan mutlu olduğumu, bundan sonraki meslek yaşamınızda başarılar ve aile yaşamınızda mutluluklar dilediğimi ifade ederek, hepinize çok teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından, Vali Tuncay Sonel tarafından Vali Yardımcısı Ekrem Ballı'ya, İçişleri Bakanlığı'nca ve Ordu Valiliği'nce hazırlanan teşekkür belgeleri ile hizmetlerinin anısına çeşitli hediyeler takdim edildi.

Düzenlenen veda programına Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Vali Yardımcıları Ekrem Ballı, Bayram Gale, Zafer Karamehmetoğlu, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu katıldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ordu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title