Haberler

Ödüllü Tenor ve Oyuncu Herkesin Gözü Önünde Restoranmüdürünü Vurdu

Tenor, dizi ve film oyuncusu Muzaffer T, motosiklet alışverişi yüzünden çıkan tartışmada bir restoranın müdürü olan Tuncay Ergün’ü herkesin gözü önünde silahla vurdu.

Ameliyata alınan Ergün, hastanede tüm müdahalelere rağmen gece 01.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Olay, Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün öğleden sonra 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Muzaffer T (45), Ergün’den (43) bir motosiklet satın aldı. Bu alışverişten önce iki iyi arkadaş oldukları öğrenilen Muzaffer T ve Ergün arasında, motosikletin arızalı olduğu iddiasıyla zaman zaman tartışma yaşandı. Muzaffer T, öğleden sonra saat 15.00 sıralarında Ergün’ün müdür olarak çalıştığı Yat limanındaki restorana geldi ve tekrar tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Muzaffer T, önce Ergün’ü darb ederek yere düşürdü, ardından da vücuduna silahla ateş etti. Yat limanında panik ve korkuya sebep olan olayın ardından Muzaffer T gözaltına alınırken, Ergün Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Karnına 1 bacaklarına 2 kurşun isabet ettiği öğrenilen Ergün, acil ameliyata alındı. İki saat süren operasyonun ardından yoğun bakımda tedavisine devam edilen Tuncay Ergün, gece 01.00 sıralarında durumu kötüleşti.Ergün, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Evli ve 6 yaşlarında ikiz erkek çocuğu olan Ergün’ün ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Olaydan sonra gözaltına alınan zanlı emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

ÖDÜLLÜ TENOR VE OYUNCU

Birçok ülkedeki konserlerin yanı sıra devlet erkanı karşısında en çok konser veren tenorların başında gelen Muzaffer T, 10 dilde şarkı söyleyebilen bir sanatçı. Devlet Operası’nda sözleşmeli sanatçı olarak görev yapan Viyana’da, ”Yetenekli genç tenorlar” özel ödülü sahibi Muzaffer T, yaklaşık 5 yıl önce Marmaris’e yerleşti. Türk - Fransız ortak yapımı “Kurtlar İmparatorluğu” adlı sinema filminde bir kiralık katili “Çemberimde Gül Oya” dizisinde de 3 bölümde rol alan Muzaffer T. Marmaris’te eşiyle birlikte sigorta acentesi işletiyor, bir yandan da bazı restoranlarda sahneye çıkıyor. 

VURAL EFECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tuncay Ergün Marmaris Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title