Haberler

    Nihal Candan'ın estetiksiz fotoğrafları ifşa oldu! Eski halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi

    Güncelleme:

    İşte Benim Stilim ve Survivor yarışmaları ile meşhur olmayı başaran Nihal Candan'ın estetiksiz hali gündem oldu. 26 yaşındaki ünlü ismin eski fotoğraflarını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

    Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan 26 yaşındaki Nihal Candan, bu kez eski haliyle gündem oldu. İşte Benim Stilim ve Survivor yarışmalarıyla şöhrete kavuşan Nihal Candan'ın estetiksiz fotoğraflarını görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

    Nihal Candan'ın estetiksiz fotoğrafları ifşa oldu

    "YER ÇEKİMİ DİYE BİR ŞEY VAR, GÖĞÜSLERİM ESTETİK"

    Candan, geçtiğimiz aylarda estetik itirafında bulunmuştu: "Çok estetik yaptırdığımı düşünüyorlar. Göğüslerim kilo alıp vermekten deforme oldular. Yer çekimi diye bir şey var, maalesef göğüslerim estetik. Bir de badem göz ameliyatı oldum. Onun dışında hiçbir şey yok. Dudaklarım orijinal her sabah fırçalıyorum dudağımı..."

    İste Nihal Candan'ın estetiksiz fotoğrafları:


    Nihal Candan'ın estetiksiz fotoğrafları ifşa oldu

    Nihal Candan'ın estetiksiz fotoğrafları ifşa oldu

    Nihal Candan'ın estetiksiz fotoğrafları ifşa oldu

    Nihal Candan'ın estetiksiz fotoğrafları ifşa oldu

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Nihal Candan Haberler

    Bakmadan Geçme

    KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: 18 Nisan Perşembe Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title