Haberler

Narkozun Etkisindeki Çocuktan Fenerbahçe Sayıklaması

Sakarya'nın Geyve ilçesinde hastanede sünnet olan 7 yaşındaki çocuk ameliyattan çıkar çıkmaz narkozun etkisiyle Fenerbahçe marşı mırıldandı. Marş esnasında hastane çalışanları çocuğun başına toplandı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Sakarya'nın Geyve ilçesi Doğantepe Mahallesi'nde yaşayan Fikri ve Gülcan Çakmak çifti, çocukları Denizhan Çakmak'ı sünnet ettirmek için Geyve Devlet Hastanesine götürdü. Hastanede aileye sünnet için Cuma gününe sıra verildi. Sıra verilen günde hastaneye gelen aile çocuklarını sünnet ettirdi. Ameliyattan çıkan 7 yaşındaki Denizhan Çakmak, narkozun etkisiyle birlikte bir anda, 'Fenerbahçe çok yaşa' diye bağırmaya başlayarak babasına 'Şimdi ben adam mı oldum diye?' sordu. O anlarda ise hastane personeli küçük çocuğun odasının başına toplanarak yaşananları hayretle izledi. Aile bireyleri ise yaşadıkları şaşkınlıkla cep telefonuna sarılarak çocuğun marş söylediği anları kayıt altına aldı.

"HASTANEDEKİ HERKES BAŞINA TOPLANDI"

Baba oğul hasta Fenerbahçeli olduklarını belirten Denizhan Çakmak'ın babası Fikri Çakmak, oğlunun sünnet olduktan sonra narkozun etkisiyle 10 dakika boyunca Fenerbahçe çok yaşa diye bağırdığını ve hastanedeki herkesin başına toplandığını söyledi. Tek hayallerinin Volkan Demirel'den imzalı birer forma almak olduğunu aktaran baba Çakmak, "Oğlumuz 7 yaşına geldi ve sünnet yaşı geldi, biz de Sakarya Geyve Devlet Hastanesine gittik ve başvuruda bulunduk. Cuma gününe sıra verdiler, Cuma günü gittik saat 10-11 arasında sünnet oldu oğlumuz. Ameliyattan çıktıktan sonra narkozun etkisiyle sayıklamaya başladı. ve bir anda Fenerbahçe çok yaşa diye bağırmaya başladı. İlk duyduğumuzda biz de çok şaşırdık. Ameliyata girerken o konuyla ilgili bir şey yaşamadı. Narkozun etkisiyle başladı Fenerbahçe çok yaşa diye bağırmaya. Hastanedeki herkes toplandı başına onu seyretti, narkozun etkisiyle söylediklerini şimdi hatırlamıyor. 10 dakika boyunca Fenerbahçe çok yaşa diye devam ettirdi. Fenerbahçe TV'yi çok seviyor ve izliyor belki ondan olabilir. Ameliyattan önce Fenerbahçe ile ilgili hiçbir şey yaşamadık, biz de şaşırdık ve mutlu da olduk, videoya aldık bunu. İkimizde oğlumla beraber Fenerbahçe TV'yi çok seyrediyoruz. İkimiz de hasta Fenerbahçeliyiz. Tek hayalimiz de Volkan Demirel'den birer imzalı forma almak" dedi.

HAYALİ BABASI İLE FENERBAHÇE MAÇINA GİDEBİLMEK

Narkozun etkisiyle söylediği marşı hatırlamadığını ancak Fenerbahçe'yi çok sevdiğini ifade eden 7 yaşındaki Deniz Çakmak ise, hayalinin babası ile birlikte Fenerbahçe maçına gitmek olduğunu söyledi. Deniz Çakmak, "Fenerbahçeliyim, FB TV'yi çok seyrediyorum. Cuma günü sünnet oldum, hiç acımadı. Hastanede olduğum sünnetin ardından narkozun etkisiyle Fenerbahçe'yi çok sevdiğim için orada bir marş söylemişim. Narkozun etkisiyle söylediğim marşı hatırlamıyorum, ama ben Fenerbahçe'yi çok seviyorum. ve hayalimiz babam ile birlikte Fenerbahçe maçına gitmek" diye konuştu.

(Burak Can Tokyürek - Murat Hazer - Remzi Şimşek/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Doğantepe Sakarya Geyve Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title