Haberler

Nano Teknoloji Gelecekteki İşlerinizi Nasıl Değiştirecek? Kitabı

Nano Teknoloji Gelecekteki İşlerinizi Nasıl Değiştirecek? Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Nano Teknoloji Gelecekteki İşlerinizi Nasıl Değiştirecek? Kitabı kitabının kısa özeti.

Yöneticilerin ve Yatırımcıların, Nano Teknoloji'den nasıl faydalanacaklarını gösteren ilk kitap. İş hayatını, dijital devrimde olduğu kadar değiştirme imkanı veren güç."Sıradaki Büyük Şey Aslında Çok Küçük, okuması kolay, bilgilendirici ve ortaya çıkan nano teknoloji alanı hakkında fikir sahibi olacağınız açıklayıcı bir kitap... Gelişmekte olan bu endüstriyi anlayıp, ondan kar etmek isteyen herkesin mutlaka okuması lazım."Lux Capital Yönetim Kurulu Üyesi ve Forbes/Wolfe Nanotech Report'un Editörü-John Wolfe-"İştahınızın açılması sizin için yeterli değilse, yanında bir de ağzınız sulansın istiyorsanız, bu kitap tam sizlik. Son derece kapsamlı olmasının yanı sıra, sizi kendine sıkı sıkıya bağlıyor. Nano teknoloji, nano teknolojinin önemini ve hızla yayılan etkisini güçlü bir anlatımla sizinle paylaşırken, nano teknolojinin ulusal platformdaki girişiminin gerekçelerini de gözler önüne seriyor."International Commission For Optics Eski Başkanı ve University Of Mexico Center for High Technology Materials bölümü araştırma profesörü -Arthur H. Guenter-"Sıradaki Büyük Şey Aslında Çok Küçük, okuyucusuna, geleceğine yatırım yapması için yaptığı bir çağrı. Jack Uldrich ve Deb Newberry, iş dünyasındaki liderIere aslında yeni ürün geliştiren ve pazarlayan herkese nano teknolojinin heyecan verici imkanlarını ve dev potansiyelini anlatıyor."Physical Research Labs,Motorola Labs'in başkan yardımcısı ve direktörü-Herb Goronkin, Ph. D.-"Nano teknoloji, hemen hemen tüm endüstrileri zaman içinde tepeden tırnağa değiştirecek ya da dolaylı yoldan alt üst edecek sınırsız bir yeterlilikler yığını. Nano teknolojinin yoldaki yeniliklerinden damıtılmış olarak, ''Sıradaki Büyük Şey Aslında Çok Küçük"; bu bilimsel gelişmeleri, değişimin dalgalarının kolayca benimsenmesi için pragmatik iş önerileri haline dönüştürüyor."Dbraper Fisher Jurvetson Genel MüdürüSteve Jurvetson"Uldrich ve Newberry, bu kitapta nano-hype'ı gerçeklikten ustalıkla ayırt etmişler. Bunu yaparken de, nanoteknolojinin önümüzdeki on yılda endüstriler bazında yaratacağı etkileri, kesin, erişilebilir ve derinlemesine incelemeler yardımıyla açıklamışlar. Geleceğe yatırım yapmak isteyen tüm işletme ve yatırımcılar için paha biçilmez bir kaynak."The Secret Code Of The Superior Investor'un yazarı-James K. Glassman-(Tanıtım Bülteninden)

Yazar: Deb Newberry,Jack Uldrich

Yayınevi: Ledo Yayıncılık

ISBN: 9789756110010

Boyut: 14.0x21.0

Sayfa Sayısı: 240

Basım Yılı: Mart 2008

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Forbes Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title