Haberler

Müsiad İzmir'den Milletvekili Kocabıyık'a Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü başkanlığındaki heyet, AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık’ı ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü başkanlığındaki heyet, AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık'ı ziyaret etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyelerini ağırladı. MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü başkanlığındaki heyetle gerçekleşen ziyarette, gündeme ilişkin konular ele alındı. Ülkü, Kocabıyık'a başarı dileyerek, "Sayın vekilimiz siyasi alanda büyük tecrübesinin yanında bilgi birikimi ile de örnek bir kişidir. Yıllarca gerek medya alanında gerekse araştırmaları ile ülkemizdeki kanaat önderlerinin başında gelen bir ismin, İzmir'den milletvekili gibi önemli bir görevi üstlenmesi bizlerin ve İzmirlinin her zaman yararına olacaktır. MÜSİAD heyeti olarak milletvekilimize yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diyoruz" dedi.

MÜSİAD'ın Türkiye'ye artı bir değer kattığını aktaran İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık da, "İzmir'deki MÜSİAD'lı iş adamları benim çok önemsediğim ve kendileri ile her platformda sürekli bir arada olmaktan mutluluk duyduğum kişilerdir. MÜSİAD yeni Türkiye'nin yeni girişimcilik ruhunun deniz feneridir" şeklinde konuştu.

Son zamanlardaki terör olaylarına değinen Kocabıyık, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Birileri seçimlerden sonra devletin sahipsiz sanarak boşluktan yararlanıp hain planlarını devreye sokmuş olabilir. Fakat ülkemizdeki kararlılık ve devlet iradesi çok açık ve net şekilde sürdürülmektedir. Bu vatanın biraz da tarihten gelen acı bir kaderi yaşadığı gerçektir. Son zamanlarda toprağa verilen şehitlerimize yürek dayanmıyor. Barışa ihanet edip bu süreci yeniden başlatmak isteyenlere gereken cevap verilmelidir." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Kocabıyık Ak Parti Türkiye İzmir Yerel Haberler

title