Haberler

Miroğlu'nun Vefat Eden Oğlu ve Şehitler İçin Mevlit Okundu

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun yaşamını yitiren oğlu Zerdeşt Miroğlu ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerler için mevlit okutuldu.

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun yaşamını yitiren oğlu Zerdeşt Miroğlu ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerler için mevlit okutuldu.

Midyat ilçesinin Gelinkaya Mahallesi'ndeki mevlit programına Mardin Valisi Mustafa Yaman, AK Parti MKYK üyesi, Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Zeynep Alkış, Mardin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Müftüsü İsmail Çiçek kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, partililer ve çok sayıda kanaat önderi de katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan mevlitte Zerdeşt ve şehitler için dua edildi.

Milletvekili Miroğlu, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerleri rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.

Acılarını paylaşan herkese çok teşekkür eden Miroğlu, şöyle konuştu:

"Mevlidimiz bugün Zerdeşt ve aynı zamanda kaybettiğimiz şehitlerimiz için de verildi. Mardin halkına, sivil toplum örgütlerine, kanaat önderlerine ve partimizin yöneticilerine bilhassa çok teşekkür ediyorum. Bizleri hiç yalnız bırakmadılar, acımızı paylaştılar. Zedeşt bizim bir meleğimizdi. Allah onu bir melek olarak gönderdi ve bir melek olarak da yanına aldı. Hiç kimsenin böyle bir acıyı yaşamamasını diliyorum. Ülkemizin yaşadığı bugünkü karmaşanın sona ermesini temenni ediyorum. Ordumuzun muzaffer olmasını istiyorum."

Ankara'da 7 Şubat'ta özel bir hastanede tedavi gördüğü sırada vefat eden 25 yaşındaki Zerdeşt Miroğlu, Mardin'in Midyat ilçesinde Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı törende toprağa verilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Miroğlu Ak Parti Mardin TSK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
title