Haberler

Milletvekili Etyemez Gündemi Değerlendirdi

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Her hafta Pazartesi günleri Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Babacan ve İbrahim Arıcı ile birlikte Konya İl Başkanlığı'nda ülke ve Konya gündemine dair açıklamalarda bulundu. Hz . Mevlana'yı Anma Haftası ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Halil Etyemez, gelinen noktada Hz. Mevlana'nın öğreti ve yaşamının büyük önem taşıdığını, barış ve hoşgörü söylemlerinin çatışma ile ayrışmalara karşı önemli bir reçete olduğunu söyledi.

"ŞEB-İ ARUS'UN ASLİ YERİ KONYA'DIR"

Etyemez, yaptığı açıklamada, "Malumunuz 17 Aralık'ta dünyanın dört bir yanından konuklarımız, Şeb-i Arus törenleri için Konya'da olacaklar. Perşembe akşamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile birçok bakan ve yerli yabancı konuğu şehrimizde ağırlayacağız. Sayın Başbakanımız o gün AB Liderleri ile bir toplantısı var. Gün içinde şehrimizde olamayabilir. Ancak akşamki törene yetişecektir. Dünyanın her zamankinden çok daha fazla barış ve hoşgörü söylemlerini dile getirmesinin ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Bu manada Şeb - i Arus'un büyük önem taşıdığını düşünüyorum. Dolayısıyla Şeb-i Arus'un asli yeri Konya'dır. Onun için de işi aslından ve merkezinden çıkarmamak gerekiyor. Hz. Mevlana'yı Konya'dan çıkardığınız zaman işi ruhundan çıkarırsınız. Yine Hz. Mevlana'nın ticari bir meta haline getirilmesinden de uzak durulması gerektiğine inanıyorum."

"TÜM VAATLERİMİZ YERİNE GETİRİLECEK"

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez 1 Kasım Seçimleri ve sonrasındaki gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Milletin 1 Kasım'da yine kendinden olanı iktidara taşıdığını söyleyen Halil Etyemez, Konya'nın büyük bir zafere imza attığının da altını çizerek, "7 Haziran Seçimleri'nin ardından koalisyon hükümetinin kurulması imkansız hale gelince. Sayın Cumhurbaşkanımız 1 Kasım'da yeniden seçim yapılması kararı aldı. 1 Kasım'da da milletimiz, yine en doğru kararı verdi ve AK Parti'yi tek başına üstelik de yüzde 49,5 oy oranı ile iktidara taşıdı. Bu büyük bir zafer ama aynı zamanda büyük de bir sorumluluktur. AK Parti İktidarları da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu sorumluluk bilinci ile hareket etmeye devam edecektir. Bu manada da seçim öncesinde vaat ettiğimiz her şeyi yerine getireceğiz. Buna yönelik de çalışmalar başladı. Örneğin önümüzdeki ay itibari ile asgari ücret bin 300 TL'ye çıkıyor. Yine taşeron işçilerine kadro verilmesi ve daha birçok vaadimiz, Sayın Başbakanımızın açıkladığı Eylem Planımız ile hayata bir bir geçecek. Biz milletvekilleri de bunun takipçisi olmaya devam edeceğiz" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil Etyemez Ak Parti Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title