Haberler

MHP'nin Oyunu Arttırdığı Tek İl Olan Ardahan'da Osman Nuri Yıldız'a Teşekkür

Ardahan Ülkü Ocakları İl başkanı Ercan Ürker, 1 Kasım seçimlerinde aday olan ve seçimi kaybeden MHP Milletvekili Adayı Avukat Osman Nuri Yıldız’a, seçim çalışmaları kapsamında göstermiş olduğu olağanüstü çalışmalarından, dik ve doğru siyasetinden dolayı teşekkür etti.

Ardahan Ülkü Ocakları İl başkanı Ercan Ürker, 1 Kasım seçimlerinde aday olan ve seçimi kaybeden MHP Milletvekili Adayı Avukat Osman Nuri Yıldız'a, seçim çalışmaları kapsamında göstermiş olduğu olağanüstü çalışmalarından, dik ve doğru siyasetinden dolayı teşekkür etti.

MHP'nin oy arttırdığı tek il'in Ardahan olduğunu hatırlatan Ardahan Ülkü Ocakları İl başkanı Ercan Ürker, "Siyasi söylemlerinde yalana, yalancılığa yer vermeyen, bir insanın, adam gibi adam olan birinin kaybetmesi bizleri derinden üzmüştür. Bu seçimlerden anlaşılan şudur? Ardahan halkı, Ardahan'ın derdiyle dertlenip bu şehirde yaşayan birini meclise göndermek yerine, tepeden gelenlerin destekçisi olmuştur. Her şeye rağmen seçim sonuçları ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum." Dedi.

Ürker son alarak, "Bizler Ardahan Ülkü Ocakları olarak her zaman Av. Osman Nuri Yıldız'ın yanında olacağız ve desteklemeye devam edeceğiz." dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Nuri Yıldız Ardahan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title