Haberler

MHP Milletvekili Adayı Süleyman Korkmaz Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, Talas’a bağlı Süleymanlı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, Talas'a bağlı Süleymanlı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Korkmaz, MHP'nin hafta sonu yaptığı miting ile ilgili olarak, "Titrediler, bu nedenle algı operasyonlarına başladılar. 'Taşımalı miting yaptılar' diye bize laf etmeye kalkanlar, önce yetim hakkı yiyerek yaptıkları seçim çalışmalarına baksınlar" dedi.

MHP Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Farklı bölgelerde ziyaretler gerçekleştirilen aynı zamanda etkinliklere de katılan Korkmaz, 7 Haziran seçimlerine yönelik olarak vatandaşlardan destek istedi.

Talas'a bağlı Süleymanlı mahallesini ziyaret eden Korkmaz, Süleymanlı'nın doğduğu köy olduğunu belirterek, "Her yer bizim için önemli ama buranın bizde yeri ayrı. Çünkü buralıyız ve bu topraklarda doğduk" dedi. Süleymanlı'da vatandaşlarla bir araya gelen ve onlara MHP'nin projelerini anlatan Korkmaz, "7 Haziran seçimlerine az bir süre kaldı. 2 haftadan az bir süre. Artık Türkiye, MHP'nin iktidarına hazır. Gittiğimiz her yerde vatandaşın ilgisi ile karşılaşıyoruz. Son yaptığımız mitingde de MHP'ye olan ilgi apaçık ortaya çıktı. Binlerce vatandaşımız ülkesine, partisine, geleceğine sahip çıktı. Millet, 7 Haziran'da da sandıkta ülkesine, geleceğine sahip çıkacak ve mutlu sona ulaşacağız" şeklinde konuştu.

Süleymanlı'da bulunan Fatma Aksoy İlk ve Ortaokulu'nu da ziyaret eden MHP Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, burada kadınlar tarafından hazırlanan el sanatları sergisini de ziyaret etti ve yetkililerden bilgi aldı. Kasım ayında açılan kursun 6 aylık bir süreyi kapsadığı ve Haziran ayında sona ereceğini belirtilirken, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünleri ise büyük beğeni topladı.

MHP iktidarında kadınların çalışma hayatının içerisinde daha fazla yer alması ve ev ekonomilerine destek sağlamaları açısından önemli projelerin hayata geçirileceğini dile getiren MHP'li Korkmaz, "Kadınlarımız olmadan ülkenin gelişmesi mümkün değil. Elbette kadınlarda üretime katılacak, işte, sosyal hayatta, eğitimde söz sahibi olacak. Bu kapsamda engelliler, yoksullar, uzun süreli işsizler, gençler ve kadınların işgücü piyasasına katılımlarını desteklemek ve iş bulmalarını sağlayacak mesleki vasıf kazandırmak için mesleki eğitim programları daha kapsamlı şekilde uygulanacak. İşte bu gibi faaliyetlerle deneyim kazanan kadınlara kendi işlerini kurabilmeleri için destekler verilecek. Örneğin partimiz iktidar olması halinde iş kuracak kadınlara yönelik olarak 100 Bin TL faizsiz kredi verecek. Bu paranın 50 Bin TL'si hibe edilecek, geriye kalan 50 Bin TL ise faizsiz olarak 5 yılda geri ödenecek. Biz bu konuda üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Milletvekili olduğumda da bu konularda çalışmalar yapacağım. Yani daha fazla kadınlar imkan sağlayan projelerin takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

MHP'ye yönelik 'taşımalı miting yaptılar' yönünde haberlere de tepki gösteren MHP Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, şunları söyledi: "Aslında bu haberler, korkunun, endişenin göstergesi. MHP mitinginde 3 tane minibüsün plakasını basına servis edip, 'işte taşımalı miting yaptıklar' haberlerine sığınanların içine düştükleri durum düşündürücü. Bu acizliğin göstergesidir. Hatta haberlerine konu olan minibüslerden birinde partimizin Kayseri adaylarının boy boy afişleri bile var. Yani kendi kendilerini ele veriyorlar. Sanki Kayseri'de başka bir ile ait plaka trafikte yok. Sanki Kayseri'nin tamamında araçlar aynı plaka ile trafikte seyrediyor. 3-5 araç çekip on binlerce vatandaş gerçeğini görmeyenler, iktidarları elden gidecek, bu millete ve adalete yaptıklarından ötürü hesap verecekler diye korkuyorlar. Çünkü endişeleri var. İktidar ellerinden giderse verecekleri hesap var. Ama korkunun ecele faydası yok. Gerçek kalabalığı, coşkuyu, umudu, tepkiyi görmezden gelip, algı oluşturmak için taşımalı miting karalaması ve yalanını ortaya atanlara tavsiyemiz, önce aynaya baksınlar. Çünkü taşımalı mitingin alasını, kendilerinde ve yandaşlarında göreceklerdir" - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Süleyman Korkmaz Süleymanlı Talas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title