Haberler

MHP'li Yıldız: "Hizmetleri Lokma Gibi Eşit Dağıtacağız"

MHP Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, Regaip Kandili nedeniyle lokma dağıttı. Yıldız, MHP iktidarında lokma gibi hizmetleri eşit dağıtacağı taahhüdünde bulundu.

MHP Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, Regaip Kandili nedeniyle lokma dağıttı. Öğretmenevi seçim bürosu önünde lokma dağıtma törenine MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız, Güzün Koçak, Mehmet Ali Özpolat, MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun ve partililer katıldı. MHP Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, kendi eliyle lokmaları dağıttıktan sonra kısa bir açıklama yaptı. MHP'li Yıldız, 3 ayların başlangıcı Regaip Kandili olduğunu hatırlatarak, "Bugün itibarıyla Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmalarını yaptıktan sonra il başkanı, aday arkadaşlarımız ve il ve ilçe başkanlarıyla birlikte lokma dağıtmak istedik. Günün anlam ve önemini hatırlatmak istedik. Bundan sonra da inşallah birlik, beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün dağıttığımız lokma gibi Milliyetçi Hareket iktidarında da bütün vatandaşlarımıza eşit bir şekilde hizmet edeceğiz" şeklinde konuştu.

"MHP İKTİDARINDA MALATYA ŞAHA KALKACAK"

Milliyetçi Hareket iktidarında sadece yandaşlarını çağırıp, hizmet etmeyeceklerini belirten Yıldız, "Allah'ın izniyle bütün vatandaşlarımıza bugün lokma dağıttığımız gibi insanların rahat bir şekilde yaşaması için bütün imkanları seferber edeceğiz. Burada olduğu gibi eşit bir şekilde devletin imkanlarından vatandaşların yararlanmasını sağlayacağız. Bugüne kadar ziyaret ettiğimiz yerlerde gördüğümüz gibi Milliyetçi Hareket Partisi hem Malatya'da hem de Türkiye genelinde birinci olma yolunda ilerliyor. Allah'ın izniyle çalışmalarımızın neticesinde hem Malatya'da hem de Türkiye'de birinci parti olacağız. MHP olarak Malatya'yı mecliste milletvekilleriyle beraber temsil edeceğiz. ve bundan sonra da Malatyalılar hizmet almadan oy verilmeyeceği tepkisini gösterecek. Milliyetçi Hareket Partisi iktidarıyla Malatya şaha kalkacak ve birlikte yürüyecektir" dedi.

"BİRLİĞİMİZİ BOZACAK FİTNE FESATTAN ALLAH HEPİMİZİ MUHAFAZA ETSİN"

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ise başta Malatyalıların ve tüm Türk İslam aleminin Regaip Kandilini kutlayarak, şunları söyledi:

"Nice kandillere, sağlık afiyet içerisinde diyorum. Bugün seçim çalışmalarımızdan sonra milletvekili adayımız Avukat Arif Yıldız'ın seçim bürosunda lokma dağıtma törenine katıldık. Allah hayrını kabul etsin. Öncelikle birlik, beraberliğimizi bozacak fitne fesattan Allah hepimizi muhafaza etsin. Bu birlik ve beraberliğimizi de Cenabı Allah daim etsin." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Regaib Kandili Arif Yıldız Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title