Haberler

MHP Heyeti Bombanın Patlatıldığı Mezrada İnceleme Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır eski il başkanı ve MHP Diyarbakır Milletvekili 1. sıra adayı Mehmet Teyar Karakoç başkanlığında oluşturulan bir heyet, Sur ilçesi Sarıkamış Mahallesi Dürümlü mezrasında geçtiğimiz gün meydana gelen patlamanın ardından bölgeye giderek inceleme yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır eski il başkanı ve MHP Diyarbakır Milletvekili 1. sıra adayı Mehmet Teyar Karakoç başkanlığında oluşturulan bir heyet, Sur ilçesi Sarıkamış Mahallesi Dürümlü mezrasında geçtiğimiz gün meydana gelen patlamanın ardından bölgeye giderek inceleme yaptı. MHP heyeti patlamada hayatını kaybeden 4 kişi için kurulan taziye evine giderek başsağlığı dileğinde bulunduktan sonra olayın yaşandığı bölgede inceleme yaptı.

Mehmet Teyar Karakoç başkanlığında oluşturulan ve içinde MHP Diyarbakır milletvekili adayları Ömer Bozkaya, Harun Yaşa, Recep Donat, Şehmus Bilici, Mehmet İçli'den oluşan heyet Sur ilçesine bağlı Sarıkamış Mahallesi Dürümlü mezrasında geçtiğimiz gün bomba yüklü kamyonun terör örgütü mensuplarınca infilak ettirilip, 4 kişinin hayatını kaybetmesi, 23 kişinin yaralandığı ve 12 kişinin ise kaybolduğu bölgede oluşan 30 metrekare genişliğinde, 5 metre derinliğindeki çukur civarında inceleme yaptı. İncelemenin ardından MHP genel merkezine bir rapor hazırlayacaklarını dile getiren Mehmet Teyar Karakoç, 15 ton bomba yüklü kamyonetin infilak ettiği bölgeyi yakından incelediklerini söyledi. Karakoç, "Köy muhtarından ve olayda yakınlarını kaybeden köylülerden olay hakkında detaylı bilgi aldık. Patlamanın 800 metre uzağındaki evlerin yıkılarak harap olduğu, köy camisinin kullanılamaz hale geldiği olayda 4 vatandaş hayatını kaybetmiş, 12 sivilin izine hala ulaşılamamış ve 23 kişi yaralanmıştır. İzlenimlerimizden oluşacak raporu fotoğrafları ile birlikte genel merkezimize rapor şeklinde sunacağız" dedi.

Heyet incelemelerinin ardından Diyarbakır'a döndü. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi MEHMET TEYAR KARAKOÇ Diyarbakır Sarıkamış Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

esmer:

Milletin elinde 7 , 65 silahi dahi tehlike gorenler bu 15 ton palatanlar ri nasil gormez biraz dusundurucu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title