Haberler

MHP'den Operasyon Değerlendirmesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran, Balıkesir Belediyesine yapılan operasyon sonrası MHP Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın ile Başkan Yardımcıları Tuna Aktürk ve Yusuf Özenç'in serbest kalmasından mutlu olduklarını...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran, Balıkesir Belediyesine yapılan operasyon sonrası MHP Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın ile Başkan Yardımcıları Tuna Aktürk ve Yusuf Özenç'in serbest kalmasından mutlu olduklarını söyledi. Operasyonun siyasi olduğunu vurgulayan Mehmet Duran, "Bu operasyon siyasiydi ve ters tepti. Arkadaşlarımızın serbest kalması ile Milliyetçi Hareket Partisine olan sempati arttı" dedi.

MHP İl Başkanı Mehmet Duran, Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında polisin düzenlediği operasyonun siyasi yönünün aır olduğunu söyledi. Kamuoyunda büyük yankı uyandıran operasyonu değerlendiren Duran, Türkiye'de ve Balıkesir'de son 3 aydır yapılan operasyonlara dikkat çekti. MHP İl Başkanı Mehmet Duran, "Ayvalık ve Edremit Belediyeleri ve şimdi de Balıkesir Belediyesi böyle bir operasyon yaşadı. Dikkat ediyoruz, bu 3 yerde de olaylar belediye şirketleri veya spor merkezleri aracılığı ile gerçekleşiyor. Zaten yaşanan gelişmeler de olayların tamamen siyasi olduğunu ortaya çıkardı. Bunu operasyonun ilk gününden bu yana söylüyorum ve hala da arkasındayım. Balıkesir Belediyesindeki operasyonu olay günü sabah Necmettin Akçınar vesilesi ile öğrendim. Emniyete giderek kendileri ile kısa süre de olsa görüşme imkanım oldu. Edindiğim bilgiler ile Ankara'ya MHP Genel Merkezi'ne giderek konu hakkında bilgi verdim. Bunun üzerine Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatı ile Genel Sekreterimiz İsmet Büyükataman Balıkesir'e gelerek bir dizi ziyarette bulundu" dedi.

MHP Genel Merkezin Balıkesir Belediyesi'ne yapılan operasyonu çok yakından ve sıkı bir şekilde takip ettiğini belirten İl Başkanı Mehmet Duran, MHP Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın'ın gözaltına alınmasına farklı bir yorum getirdi. Duran, "Merkez İlçe Başkanımız Bayram Çılgın'ın gözaltına alınması MHP'yi siyasi olarak olaya çekme uğraşıdır. Ben hala kendisinin neden gözaltına alındığını ve konu ile ne alakası olduğunu anlamış değilim" dedi.

"KAZANAN MHP OLUYOR"

MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran, Balıkesir medyasında kendisi hakkında yer alan iddialara da cevap verdi. Kendisine yönelik olarak bir süre önce yapılan darp olayının Belediyeye yönelik operasyonla hiçbir alakasının bulunmadığını söyleyen Mehmet Duran, "Benim olayım basit bir darp olayıydı. Serseri iki kişinin gerçekleştirdiği bir olaydı. Bu konunun gözaltına alınan şahıslarla bir alakası olamaz. Hatta ve hatta tutuklu olarak yargılanacak olan Mehmet Topuz (Ülkü Ocakları eski başkanı ve Belediye Başkanının eski koruması) olayı yaşadığım gün beni ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dilemişti. Bu iki ayrı konudur, birbirine karıştırmamak lazım" dedi.

Balıkesir Belediyesi'ne yapılan operasyonun beklenenin aksine kamuoyunda ters teptiğini belirten Mehmet Duran, olayın yaşandığı süreçte MHP'ye sempatinin daha da arttığını söyledi. Başkan Duran, "Gözaltına alınan arkadaşlarımız uzun bir adli süreç yaşadı. Arkadaşlarımız yapılan yargılama sonucu tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Bu da operasyonun siyasi olduğunun göstergesidir. Operasyon ters tepti, arkadaşlarımızın serbest kalması ile Milliyetçi Hareket Partisine olan sempati arttı. Bunu bize yöneltilen iltifatlardan, gelen telefonlardan ve şahsımıza yapılan ziyaretlerden tespit edebiliyoruz" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi BAYRAM ÇILGIN Mehmet Duran Tuna Aktürk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title