Haberler

MHP Denizli Adayı İpek, Kale'yi Ziyaret Etti

Güncelleme:

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, seçim çalışmaları kapsamında Kale ilçesini ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını dinledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, seçim çalışmaları kapsamında Kale ilçesini ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını dinledi.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, MHP Kale İlçe Başkanı İbrahim Aşkın, kadın kolları ve partililer tarafından karşılanan Ali İpek, Kaleli vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara sohbet eden Ali İpek, Denizli'de değişiminin iyi geleceğini belirterek, "Kale ilçesinde vatandaşımızın sıcak ve samimi bir şekilde karşılandım. Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ile beraber hizmet kervanlarının devamını getireceğiz" dedi.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca da yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ali İpek ile beraber vatandaşlarımızın büyükşehir belediyesinden beklentilerini dinledik. İnşallah önümüzdeki maratonda çalışmalara ara vermeden devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi İsmail Yarımca Ali İpek Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title