Haberler

MHK Başkanı Zekeriya Alp İstifa Etti

Güncelleme:

Merkez Hakem Komitesi Başkanı Zekeriya Alp görevinden istifa etti.

Merkez Hakem Komitesi Başkanı Zekeriya Alp görevinden istifa ettiğini açıkladı. Zekeriya Alp yaptığı açıklamada, "Kimsenin haberi yok. Artık bardak taştı. İstifa kararı aldım." dedi.

"BİZ ŞÜPHELİ BİR MHK DEĞİLİZ"

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamaları sert bir dille eleştiren Başkan Alp, "Dün akşam Hakem İşleri Müdürü Burçin Keskin bana Gaziantepspor Başkanı'nın açıklamalarını dinletti. Çok şaşırdım, üzüldüm. İnanın hala kendime gelemedim. Bu başkan, 5-6 hafta evvel Kulüpler Birliği Toplantısı'nda MHK'nın başında bulunmamın güzel bir şey olduğunu söylemişti. Çok mutlu olmuştum. Bir dirsek olayından sonra aynı kişi çıkıp söylenmeyecek ifadeler kullanıyor. Ne demek istediğini de anlamış değilim, Türkçe'si çok güzel! 'Bu başkan MHK için şüpheli' diyor. Herhalde bu başkan geçmişten örnekler alarak kafasından hala o zihniyetin varlığını hissediyor. Biz şüpheli bir MHK değiliz. Bu bana çok dokundu" dedi.


"GÖREVİ BIRAKIYORUM"

Kızıl'ın Türkçe'yi doğru dürüst bilmediğini söyleyen Alp, "Bana, 'pişkin' diyor. Bu arkadaş Türkçe'yi doğru dürüst bilmiyor, arkasından 'dalga geçercesine' diyor. Bu kelimeler ne Allah aşkına? Fedakarlıkla bu görevi yapıyoruz. Ben koltuk sevdalısı değilim. Bunlara birilerinin haddini bildirmesi gerekiyor. Herkes bu görevi yapanlara saygılı olmalı. Bu hafta konuşacak bir şey yok. İki tane ofsayt ve dirsek olayı var. Bu toplantı benim son görevim. Görevi bırakıyorum. Haddini bilmeyenler çoğaldı. Atıp tutmakla bu işler yürümez. Gerçek anlamda görevini yapmaya çalışanların önü tıkanmak isteniyorsa ben de bu işi bırakıyorum" diye konuştu.

"İSTİFAMDAN KİMSENİN HABERİ YOK"

Basın mensuplarının TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in istifa ile ilgili bilgisi olup olmadığını sormaları üzerine Alp, kimsenin haberi olmadığını söyledi.

Yaklaşık 3 yıldır görevde olduğunu hatırlatan Alp, "Benim fazla bir beklentim yok. Türk futbolunun her kademesinde görev aldım. İstifamdan hiç kimsenin haberi yok" dedi.

"BİR BİRİKİM SONUCU İSTİFA ETTİM"

Alp, bir birikim sonucu istifa ettiğini vurgulayarak, "Bana 'şüpheli' kelimesini kullanıyor. Ne oluyor kardeşim? Sen bana nasıl şüpheli dersin? Sen önce kendine bak. Bu birikim sonucu nihai noktaya geldiği için çok düşündüm. Ben kolay kolay pes etmem ama insanın bazı beklentileri olur. Ne yapılması gerekiyorsa onu yaptım" diyerek sözlerini tamamladı. - İSTANBUL

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Gaziantepspor İbrahim Kızıl Zekeriya Alp Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (28)

YILMAZ VURAL BAŞKAN OLSUN:

YILMAZ VURAL MHK BAŞKANI OLSUN ADAMA TÜRKİYEDE TEKNİK DİREKTÖRLÜK VERMEDİNİZ BARİ MHK BAŞKANLIĞI VERİN YILMAZ HOCA BU HAKEMLERİ ADAM EDER

40
0
yanıtYanıtla
VAY FENEVİN HALİNE:

BUNDAN SONRA BELEŞ PENALTI YOK

23
5
yanıtYanıtla
kartalyuvasııııııııııııı:

gaysaray ve fener lehine olmayan fauller olmayan penaltılar gösterilmeyen kartlardan sonra sanada bu yakışırdı

14
13
yanıtYanıtla
ASLANTEPE:

Geç bile kaldın. Sayende FB- 11- puan kazandı

20
6
yanıtYanıtla
güzel haber:

geç bile kalmıştı. demirörenden de bekleriz. fenerasyonbahçeye yazık olacak ama neyse. . .

22
1
yanıtYanıtla
BABA KARTAL:

Fenerasyon yine bir yandaş başkan bulur.

16
5
yanıtYanıtla
GERÇEKLER:

ÇÜŞ BE BU KADARMI ACITMIŞ BU FENER SİZİ ALLAHIN EMRİYLE ÖLSENİZ FB DEN BİLECEKSİNİZ. . . DİĞER TAKIMLAR TEMİZ OLSA GAM DEĞİL HEPSİ BİRİBİRİNDEN BERBAT . . . ŞİKECİ VE ŞAİBELİ

yanıt3
yanıt11
AYHAN:

İYİ OLMUŞ HAKEM REZALETLERİNE BİRTÜRLÜ DUR DİYEMEYEN TAM TERSİNE SEYİRCİ KALAN HAKEMLERİN ÇIKIP KONUŞMASINA VE ŞEFFAFLIĞA İZİN VERMEYEN VE KENDİSİDE ÇIKIP HAKEM HATALARINI DOBRA DOBRA KONUŞMAYAN BİR ADAMDIN GÜLE GÜLE . ŞİMDİ ORAYA DELİKANLI ADAM GİBİ BİR ADAM LAZIM KİM OLABİLİR BÖYLE BİRİ VARMIDIR TANIMIYORUM BİLMİYORUM

15
1
yanıtYanıtla
AHMET ÇAKAR GÖREVE:

AHMET ÇAKAR BAŞKAN HAKEMLER ŞAMPİYON AYNI ŞEYİ TÜPÇÜDEN DE BEKLİYORUZ

13
3
yanıtYanıtla
ŞİKECİLER KÜMEYE:

simdiye kadar coktan istifa etmeliydin . sayenizde hakemler fener - galatasaray ve basiktasa calisiyordu.

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title