Haberler

Memur Sen İzmir İl Başkanı Abdurrahim Şenocak Açıklaması

Memur-Sen İzmir İl Başkanı Abdurrahim Şenocak, Kayseri'den İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine atanan Fethi Şahinoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Memur-Sen İzmir İl Başkanı Abdurrahim Şenocak, Kayseri'den İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine atanan Fethi Şahinoğlu'nu makamında ziyaret etti. Şenocak, İzmir'in en önemli gündem maddesinin kentsel dönüşüm olduğunu ve şehrin dokusuna zarar verilmeden bu çalışmaların yapılması gerektiğini belirtti.

Ülkemizde hizmet adına güzel gelişmelerin yaşandığını belirten Şenocak, "Eğer bir vatandaşımız mağdursa, devlet kapısından boynu bükük ayrılmadan işinin halledilmesi gerekiyor. Çok şükür ülkemizde bu yönde güzel gelişmelerin yaşandığına şahit olmaktayız. İyi bir yönetim anlayışının olduğu, dinamik ve yatırımların çoğaldığı günleri yaşıyoruz. Memleketimize adeta nur yağmaktadır" diye konuştu.

İzmir'in en önemli gündem maddesinin kentsel dönüşüm olduğunu vurgulayan Şenocak, "Kentlerimizin büyümeye ve gelişmeye başlamasıyla birlikte, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinin çalışma alanları da çok genişledi. İzmir'de bu konuda zengin bir çalışma sahasına sahip. Kentsel dönüşüm ise şehrimiz açısından en önemli gündem konusunu oluşturuyor. Bu dönüşüme uygun çalışmaların şehrimizin kimliğine zarar verilmeden yapılması gerekiyor" diye kaydetti.

"İZMİR'E HİZMET ETMEK İÇİN GELDİK"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fethi Şahinoğlu, İzmir'e çevre ve şehircilik konularında hizmet için gönderildiklerini belirterek, "Gerektiğinde sendikalarımızla bazı konuları görüşüyoruz. Sendikalar da bizim ailemizin bir bireyi gibi. Kayseri'de olduğu gibi İzmir'de de diğer kurumlarla güzel ilişkiler geliştirmek istiyoruz. Biz İzmir'e hizmet için gönderildik. İnşallah iyi niyetli çalışmalarla insanların gönlünü kazanacağız" dedi.

İzmir'de çevre denildiğinde birçok sorunla karşılaştıklarını dile getiren ŞahinoğluU, "2 B Orman Yasası çıktı. Kayseri'de 2B arazisi yoktu. İzmir ise Türkiye'nin en fazla sit alanına sahip bölgesi. Bir önceki görev yerimizde deniz de yoktu. Şimdi kıyılardaki çalışmalarda bizim alanımıza giriyor. İzmir'de şehir merkezine yakın çimento fabrikaları, taş ocakları var. Arıtma ve kanalizasyon olarak da yeterli alt yapıya sahip değil. Anlayacağınız çevre denildiğinde İzmir'de birçok sorunla karşılaşıyoruz. İnşallah hep birlikte başarılı oluruz ve bize bu görevi layık görenleri de mahcup etmeyiz" ifadelerini kullandı.

Toplantı sonunda Başkan Şenocak, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fethi Şahinoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyerek, Memur-Sen'in yayınlarından oluşan bir set takdim etti. Ziyarette Memur-Sen İl yönetimi de hazır bulundu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahim Şenocak Memur Sen Kayseri İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title