Haberler

Melikgazi Belediyesi'nden Eğitime Destek

Kayseri'de Melikgazi Belediyesi Tarafından İnşa Edilecek 3 Katlı ve 24 Derslikli Okulun Yapımı İçin Kayseri Valiliği ile Protokol Anlaşması İmzalandı.

Kayseri'de Melikgazi Belediyesi tarafından inşa edilecek 3 katlı ve 24 derslikli okulun yapımı için Kayseri Valiliği ile protokol anlaşması imzalandı.

Melikgazi Belediyesi tarafından Karacaoğlu Mahallesi'nde yapımı gerçekleştirilecek okulun protokol anlaşması Kayseri Valisi Mevlüt Bilici'nin makamında yapıldı. Toplam 3 katlı ve 24 derslikli olacak okul hakkında bilgiler veren Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, okulun yapımı için hayırseverlerden de destek beklediklerini kaydetti. 1 ay içerisinde temelini atmayı planladıkları okulun 2009-2010 eğitim ve öğretim yılına hazır olacağını dile getiren Büyükkılıç, "Okulumuzda bulunan bilgisayar, kimya ve biyoloji laboratuarları ile öğrencilerin daha çağdaş ve modern eğitim alması sağlanacak. Okulun yapıma için hayırseverlerin de yardımını bekliyoruz. Okul içerisinde yapılacak özel bir asansör ile de engelli öğrencilerin daha rahat eğitim görmeleri sağlanacak" dedi.

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ise Melikgazi Belediyesi'nin yapacağı okulun Kayseri'deki eğitim ve öğretime katkı sağlayacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından Vali Bilici ile Başkan Büyükkılıç, okulun yapılması için protokol anlaşmasını imzaladı. Bilici ve Büyükkılıç, imza töreninden sonra oda içerisinde bulunan okulun maketini inceledi.

İmza törenine, Melikgazi Kaymakamı Nusret Dirim ve Karacaoğlu Muhtarı Timur Gülmez de katıldı.

(YS-Y) 03.06.2008 17:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title