Haberler

Mazeret Değil Hizmet Ürettik"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İncesu'ya bağlı Süksün Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İncesu'ya bağlı Süksün Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya katıldı. Bugüne kadar mazeret değil hizmet ürettiklerini belirten Başkan Özhaseki, Kayseri'yi dünya şehri yapmak için devasa projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Süksün'de vatandaşların büyük ilgisi ve "Süksün seninle gurur duyuyor" şeklindeki sloganları ile karşılandı. Toplantıya Başkan Özhaseki'nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ve Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Tekinsiz de katıldı.

İlçe Başkanı İsmail Tekinsiz'in kısa bir sunuş konuşmasının ardından söz alan İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Büyükşehir ve İncesu Belediyesi işbirliği ile yapılan hizmetleri anlattı. "İyi günde, kötü günde her zaman yanınızda olduk" diyen Karayol, destek devam ettiği sürece Süksün'ü çok daha iyi noktaya taşıyacaklarını söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de kısa bir konuşma yaptı ve Süksün halkını teşkilatı adına selamlayarak, daha büyük hizmetler için destek istedi.

Sloganlar eşliğinde konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı. Belediye başkanlığına başladığı dönemde şehrin yarısının imarsız olduğunu, gecekondu ve kaçak yapılar bulunduğunu, altyapı hizmeti verilemediğini ve belediyenin parası olmadığı için emanet para bularak çalışanların maaşını ödediklerini ifade eden Başkan Özhaseki, "Aradan yıllar geçti, o gün sıkıntı var dediğimiz ne varsa hepsi yerine geldi. Senelerce uğraştık. Şehrin altyapı sorunu kalmadı. Su, kanal, arıtma tesisi gibi derdimiz kalmadı. Yollar, parklar, üst yapıda sorun kalmadı. Bunları bitirdiğimiz gibi Kayseri'yi dünya şehirleriyle yarıştıracak devasa projeleri yapmaya başladık. Rutin olarak bir belediye başkanı gelir su, yol, kaldırım, yeşil alan, otobüs yapar bunları; ama bazı projeler var ki, dünya şehri olacağım diyorsanız, mazeret üretmeyip o projeleri gerçekleştireceksiniz. Yamula Barajı, Raylı Sistem, Erciyes Projesi, Stadyum ve Spor salonu gibi Spor tesislerini yaptık. Üstelik bunların birçoğunu ince formüllerle belediyenin kasasından tek bir kuruş çıkmadan yaptık" dedi.

Süksün'e son birkaç yılda sadece Büyükşehir Belediyesi bütçesinden 13 milyon 500 bin liralık hizmet yapıldığını ifade eden Özhaseki, "Bu miktarı az bulabilirsiniz; ama en son Burhanettin Bey Süksün'de belediye başkanlığını bıraktığında bütçesi 370 bin lira civarındaydı. Hiç maaş dağıtmasa 30 yılda zor karşılar bu hizmeti. Görüldüğü gibi birlikten hayırlı işler ortaya çıkıyor" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özhaseki Kayseri İncesu Süksün Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title