Haberler

Manisa Büyükşehir Belediyespor Gol Çalıştı

Cumartesi günü deplasmanda Ofspor ile karşılaşacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da hazırlıklar bugün yapılan antrenman ile devam etti.

Yeşil Beyazlı temsilcimizin bugünkü antrenmanı şut ve gol ağırlıklı çalışmayla geçti.

TFF 3. Lig de 1. Grupta Cumartesi günü saat 14.00'de deplasmanda karşılaşacağı maçta Ofspor ile kozlarını paylaşacak olan Lider Manisa Büyükşehir Belediyespor'da hazırlıklarda sona doğru gelindi. Dün, salonda çalışan temsilcimiz bugün sahada yapılan antrenman ile hazırlıklarında sona doğru geldi. Manisa Büyükşehir Belediyespor'un düz koşu ve ısınma çalışmasıyla başlayan antrenmanı 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman şut ve gol çalışması ile tamamlandı. Ufukhan Bayraktar takımdan ayrı olarak düz koşu yaparken, geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Cihan Avcu ise antrenmanda yer almadı. Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Cumartesi günü oynanacak olan Ofspor maçında Ufukhan Bayraktar ve Cihan Avcu dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

HAZIRLIKLAR YARIN TRABZON'DA TAMAMLANACAK

Yarın sabah havayoluyla Trabzon'a gidecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, burada kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Trabzon'da yapacağı antrenman ile hazırlıklarına son noktayı koyacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni bir galibiyetler serisini Ofspor maçında başlatmanın hesaplarını yapıyor.

MAÇIN HAKEMİ SAİT TUZCU

3 Mart Cumartesi günü saat 14.00'de Vali İsmet Gürbüz Civelek Stadı'nda oynanacak olan Ofspor-Manisa Büyükşehir Belediyespor mücadelesini Sait Tuzcu yönetecek. Tuzcu'nun yardımcılıklarını ise Birtan Yavuz ve Yunus Doğan yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Veysel Karani Özkan.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Trabzon Ofspor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title