Haberler

Mahmut Koçak: Terörün Yeni Adı Aydın İhaneti

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Onursal Başkanı Mahmut Koçak, akademisyenlerin bildirisine tepki göstererek, terörün yeni adının aydın ihaneti olduğunu söyledi. Koçak, sivil toplum örgütü temsilcileri ile Anadolu illerini gezerek, aydınların bildirilerini birlikte kınayacaklarını belirtti.

Aydınların yayınladığı bildiriye tepki göstermek için Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Onursal Başkanı ve eski AK Parti Afyon Milletvekili Mahmut Koçak, Anadolu illerini gezerek sivil toplum örgütleriyle birlikte aydınların bildirgelerini kınayacaklarını söyledi. Elazığ'a gelen Koçak beraberinde Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Elazığ Şube Başkanı Yaşar Biçer ve Malatya Dernek Başkanı Yaşar Kiraz ile Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca'yı ziyaret etti. Gezilerinin ilkini Elazığ'dan başlattıklarını belirten Koçak, şöyle dedi:

"Terörün yeni adı aydın ihaneti. En sonda söyleyeceğimi, en başta belirteyim. Türkiye bir terör türbülansına sokulmak isteniliyor. Bu bağlamda çok boyutlu bir terör dalgası ile karşı karşıyayız. Hendeklerden üniversitelere, medyadan sivil toplum örgütlerine kadar uzanan geniş bir yelpazede Ankara'nın direnci kavramlar, kalaşnikoflar ve canlı bombalar ile kırılmaya çalışılıyor. Türkiye yüzyılın en büyük organize ihanet hareketiyle karşı karşıyadır. Kılcal damarlara kadar girmiş bir ihanet şebekesi işbaşında. Adeta uyuyan hücreler uyandırılmış durumda. Ruhunu, kalemini satmış, dağdakilerden, sahada tehlikeli bu tehdit, Türkiye'yi uluslararası bir müdahaleye hazırlamaya çalışıyor. Terörün yerelden, bölgesele ve uluslararası bir boyuta taşınmasının arkasında bu hedef var. Türkiye'deki terör sorunu uluslararasılaştırılmak istenilmektedir. Bu oyuna özellikle dikkatleri çekmek istiyorum. Nitekim 1128 akademisyen tarafından yapılan açıklama metni bununla ilgili fazlasıyla önemli ipuçları veriyor. Bu metni ifade özgürlüğü çerçevesinde değerlendirmek, en büyük gaflet olacaktır. Ülkesine başka güçleri davet eden hiçbir teşebbüs masumane kabul edilemez. Küresel dalgalara kendisini kaptırmış çevrelerce atılan bu adımın tüm ülkeye evrensel değerler adı altında kabul ettirilmeye çalışılması ve ülkenin bu kapsamda kamplaştırılarak istikrarsızlaştırılma girişimi dikkatlerden kaçmamaktadır."

Türkiye'de çok büyük oyun oynadığını söyleyen Koçak, "Evet, oyun çok büyük. Bizi içimizden bitirmek istiyorlar. Fakat biz bu oyunu birlik ile kardeşlik ile inancımız ile bozacağız. O yüzden, Elazığ'daki STK'lardan başlamak üzere, Doğu ve Güneydoğu illerimizde STK'lar olarak başta bölücü PKK terörü olmak üzere güç birliği içinde olmalıyız ve bu birliğimizi tüm ülke çapına yaymalıyız diye düşünüyoruz" dedi. - Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Koçak Türkiye Elazığ Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
title