Haberler

Sevgiliden Ölüm Öpücüğü! Hapishaneye Uyuşturucu Sokmak İsterken Ölümüne Sebep Oldu

Güncelleme:

ABD'de hapis yatmakta olan bir adam, içeriye uyuşturucu sokmak için tuhaf bir yöntem denedi. Sevgilisi ile öpüşürken ağzına alıp sakladığı küçük uyuşturucu torbaları midesinde patlayınca hayatını kaybetti.

ABD'de Oregon Eyalet Hapisanesi'nde hapis yatmakta olan bir mahkum, sevgilisiyle öpüşürek uyuşturucu sokmaya çalışırken, uyuşturucu torbacıklarından iki tanesinin midesinde patlaması sonucu öldü.

MİDESİNDE PATLADI, ZEHİRLENDİ

Federal hapishanede cinayet suçundan, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis yatmakta olan Anthony Powell, kendisini hapiste ziyaret eden sevgilisi Melissa Ann Blair ile yedi küçük metamfetamin torbacığını hapisane içine sokma amacıyla öpüştükten kısa bir süre sonra yaşamını yitirdi. Savcı tarafından yapılan açıklamaya göre uyuşturucu torbalarından iki tanesi art arda midesinde patlayan Powell, amfetamin zehirlenmesinden öldü.

SEVGİLİSİ DE CEZA ALDI

Sevgilisi Oregon'lu Blair de hapishaneye uyuşturucu sokmaya çalışmaktan iki yıl hapse mahkum edildi. Mahkemenin verdiği karara göre 46 yaşındaki Blair, üç yıl şartlı tahliyenin ardından uyuşturucu tedavisi ve ruh sağlığı programlarına katılmak zorunda.

KAYINVALİDESİNİ ÖLDÜRMÜŞ

ABD Bölge Hakimi Judge Marco Hernandez, Blair'in eylemlerinin Powell tarafından planlandığını belirterek, "Trajik ve üzücü bir durum fakat olanlardan Powell'ın kendisi sorumlu" dedi. 41 yaşındaki Powell mahkeme kayıtlarına göre kayınvalidesini bıçaklayarak öldürmekten dolayı ömür boyu hapse mahkum edilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Anthony Powell Oregon Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

burak:

ceza bu işte, bizde adam öldürmek sinek öldürmek gibi oldu cezalar artırılmalı idam gelmeli

26
3
yanıtYanıtla
KES SESİNİ:

SİZLER NASIL İNSANLARSINIZ YA NE KADAR KÖTÜLÜKDE YAPSA NEKADAR SUÇLUDA OLSA BİR İNSANIN ÖLMESİNE SEVİNEN ÖL DİYE YORUM YAPAN İNSAN İNSAN DEĞİLDİR O ADAMIN YAPTIĞI CİNAYET İLE SİZİN YAPTIĞINIZ ARASINDA HİÇBİR FARK YOK NE KADAR UCUZ VE ASALAK BİR TOPLULUK OLDUK YAZIK . . .

0
14
yanıtYanıtla
keskin sirke:

Birde kes sesini dİyorsun . Başka insanlara zarar verenleri hoş görmekte nedir veya niye bu kadar bozuldun ???

yanıt0
yanıt0
asiye:

Tamamen hak etmiş

8
3
yanıtYanıtla
Yorumcu kazım ağa:

Öl

3
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ohhhh ne güzel olmuş

3
2
yanıtYanıtla
Kemal:

Ölümüne sevmiş be :D

4
1
yanıtYanıtla
yok artık:

hem sevgililer hemde kayınvalidesinimi öldürmüş yani evli deyiller ama kayınvalidesini öldürmüş hemi yok artık

2
2
yanıtYanıtla
Ersin onal:

Bu yeni sevgilisi anlasana

yanıt1
yanıt0
Yok artik gerçekten:

Anlamiyosan okuma okuyosanda yorum yapma moron

yanıt1
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title