Haberler

Mahalleliyi şaşırtan doğum günü

Güncelleme:

Mahalleliyi şaşırtan doğum günü Oğluna düğün gibi doğum günü yaptı Adana'nın Kozan ilçede 2 yaşındaki oğullarının doğum gününü kutlamak isteyen Emre-Nevin Yüce çifti, hoparlör ile mahalleliyi doğum günü kutlamasına davet etti.

Mahalleliyi şaşırtan doğum günü

Oğluna düğün gibi doğum günü yaptı

ADANA - Adana'nın Kozan ilçede 2 yaşındaki oğullarının doğum gününü kutlamak isteyen Emre-Nevin Yüce çifti, hoparlör ile mahalleliyi doğum günü kutlamasına davet etti. Doğum gününde takı merasimi de düzenledi.

Karacaoğlan Mahallesinde esnaflık yapan Emre Yüce ve eşi Nevin Yüce, 2 yaşındaki oğulları Yusuf Miran için düğün gibi doğum günü merasimi düzenledi mahalle sakinleri şaşkınlık yaşadı.

Doğum günü için müzik sistemi kuran ve hoparlör ile tüm mahalle sakinlerini doğum günü kutlamasına çağıran Yüce çifti, komşularına isim isim seslendi.

Emre Yüce, iş yerinin önüne hazırladığı doğum günü için, "Oğlumuzun iki yaşına değmesi bizlere gurur ve mutluluk veriyor. Mahallelimi severim komşularım sevdiklerimin akrabalarımın yanımda olmasını istedim. Herkes doğum günü yapıyor bizimki farklı olsun istedim. Adana işi olsun istedik. Gelen herkese teşekkürler" dedi.

Eşi Nevin Yüce ise aslen Şanlıurfalı olduğunu eşi ile evlendikten sonra Kozan'a geldiğini belirterek, "Bir aşiret düğünü olmasa da aşiret doğum günü oldu. Gelen tüm komşularımıza sevdiklerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Doğum gününde pasta kesimi mahalle muhtarı Hasan Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşti. Oyun havaları eşliğinde geçen doğum gününde davetliler, küçük Miran'ın takı kurdelesine para taktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emre Yüce Kozan Adana Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title