Haberler

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin, üstsüz pozunu paylaştı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin, son 6 ayda 53 kilo verdi. Yoğun iş temposuna ara verip Yunanistan'a tatile giden Öztekin, tatilinden bir fotoğraf paylaştı. Kendine olan güveni ve başarılı kilo verme süreci ile dikkat çeken Öztekin, hayranlarını şaşırttı.

Usta oyuncu Rasim Öztekin'in kendisi gibi oyuncu olan kızı Pelin Öztekin, 6 ayda 53 kilo verdi. Yoğun iş temposuna ara vererek Yunanistan'a tatile giden Öztekin, plajda üstsüz olduğu bir fotoğrafı paylaştı.

TAKİPÇİLERİ ELEŞTİRDİ

Son olarak Çatı Katı Aşk dizisinde rol alan Pelin Öztekin, Yunanistan tatilinden kareleri paylaşmayı ihmal etmiyor. Verdiği kilolarla adından söz ettiren oyuncu, plajda üstsüz şekilde verdiği bir pozu da Instagram hesabından yayınlayarak "Durmak gerek bazen.. Sadece durmak, düşünmek, hissetmek, yenilenmek, 'önce ben' demek…. Sakin, sessiz, özgür. Teşekkürler Skala Eresos" ifadelerini kullandı. Öztekin'in pozunu iddialı bulan takipçileri ise "Bu kadarına gerek var mıydı?" diyerek tepki gösterdi.

Ünlü Oyuncu Pelin Öztekin, 6 Ayda 53 Kilo Verdi ve Tatil Fotoğrafını Paylaştı

Çok Güzel Hareketler Bunlar'daki rolüyle ünlenen Pelin Öztekin, Bir Demet Tiyatro, Hayat Bilgisi, Sınıf, Zeyrek ile Çeyrek, Hayat Şarkısı, Yuvamdaki Düşman, Koca Koca Yalanlar, Aşk Ağlatır ve Çatı Katı Aşk gibi projelerde rol aldı.

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin, üstsüz pozunu paylaştı

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin, üstsüz pozunu paylaştı

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin, üstsüz pozunu paylaştı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Pelin Öztekin Rasim Öztekin Yunanistan Magazin Sağlık Yaşam Haberler

500

Yorumlar (5)

TT:

Soyunmayı bir nesle cesaret diye yutturdular... Nene Hatunları, Kara Fatmaları unutturdular... Medeniyet dediğin açmaksa bedeni, unutma tüm hayvanlar hepimizden medeni...

327
33
yanıtYanıtla
Anonim:

Tamam

yanıt0
yanıt0
Marko Apostolidis:

kanuni küpe takarsa bir şey diyen yok ama... kürk giyene her şey müsade.

10
23
yanıtYanıtla
Fatih Erdem:

Pelincim sen yinede resim çekme, benden demesi.

20
6
yanıtYanıtla
ÇokMuyuk:

Yazık

16
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title