Haberler

Teoman'dan Melih Gökçek'in "Jelibon rezervi bulunmuş" sözlerine olay gönderme: Jelibonları çıkartabiliriz

Güncelleme:

Yılbaşında Bodrum'da konser veren Teoman, 2023'ün ilk dakikalarında Melih Gökçek'in sözlerine gönderme yaparak "Biraz önce Lozan Antlaşması'nın 100'üncü yılını doldurduk, artık jelibonları çıkartabiliriz" dedi.

Sevilen şarkıcı Teoman, 2023'ü Bodrum Belediye Meydanı'nda verdiği konserle karşıladı. Şarkı aralarında konuşan Teoman, Melih Gökçek'in 'jelibon' sözlerine göndermede yaptı.

"JELİBONLARI ÇIKARTABİLİRİZ"

Katıldığı yayında "Adana'da yeni bir şey daha bulmuşlar. Araştıracağım ki bileyim. Jelibon bulunmuş. Ne demek jelibon bilmiyorum. Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş" diyen Melih Gökçek'in sözlerine atıfta bulunan Teoman, "Biraz önce Lozan Antlaşması'nın 100'üncü yılını doldurduk, artık jelibonları çıkartabiliriz" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Sözcü yazarı Murat Muratoğlu'nun yeni petrol rezervi bulunduğuna dair resmi açıklamaların ardından "Adana'da bulunan petrolden sonra, Adıyaman'da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık Jelibon rezervlerine rastlandı" sözlerini ciddiye alan Melih Gökçek, katıldığı programda konuyla ilgili konuşmuştu. Jelibon bulunduğunu söyleyen Gökçek, "Adana'da yeni bir şey daha bulmuşlar. Bugün gazetede okudum. Ne anlama geldiğini de bilmiyorum. İtiraf edeyim. Araştıracağım ki bileyim. Onun adı var. Çocuklar yer ya. Jelibon. Jelibon bulunmuş. Ne demek jelibon bilmiyorum. Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş. Bu ne anlama geliyor bilmiyorum. Bugünkü medyaya baktım. Hayır fake değil. Resmi şey. Arka arkaya bulunuyor" demişti.

Teoman'dan Melih Gökçe'nin 'Jelibon rezervi bulunmuş' sözlerine olay gönderme: Jelibonları çıkartabiliriz

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Melih Gökçek Teoman Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (6)

elif yildiz:

ülkemiz üçüncü dünya ülkesiydi bence şükredin oturun

9
68
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ...!!!!!:

Bu ülkede, Sanatçıların siyasete karışmaları kadar saçma bir şey yok, bir kaç alkış alıp , şarkıları belli bir kesim tarafından dinlenip, dizileri izlendimi,,, kendilerini dahada geliştirmek yerine, siyasilere sataşıyorlar...

25
24
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

ADAM ADAM

35
6
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

hani müzigi birakmamismiydi bu teoman? ne kadar kinleri nefretleri varsa ak partiye karsi konserde hemen laf sokmaya calisiyor... yaziklar olsun sizin konserlerinize gidenlere...

10
30
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Hiçbir işe yaramayan çöpler ülkeye 20 yıl hizmet vermiş adamlara hitap etme cüretini gösteriyor. Bu ülkeye adalet gelecek herkes layık olduğu yere gidecek.

13
24
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bir markete girdiğinizde marketteki ürünleri müzeyi ziyeret eden bir ziyaretçi gibi seyredip hiç bir şey alamadan çıkmanızın nedenini az biraz da olsa anlayabildinizmi acaba layık olduğunuz gibi yönetilirsiniz

18
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title