Haberler

Tarkan, eşini öptüğü fotoğrafı paylaşarak Dünya Öpücük Günü'nü kutladı

Güncelleme:

Megastar Tarkan, Dünya Öpücük Günü'nü kutlamak için sosyal medya hesabından eşi Pınar Tevetoğlu'nu öptüğü bir fotoğraf paylaştı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Tarkan, 6 Temmuz Dünya Öpücük Günü için de bir fotoğraf yayınladı. Şarkıcı eşini öptüğü bir fotoğraf paylaşıp kutlama yaptı.

BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Şimdilerde hem yeni projeleri için çalışan hem de ailesiyle zaman geçiren Tarkan, Dünya Öpücük Günü'nü kutlamak için eşi Pınar Tevetoğlu'nu öptüğü pozunu 6,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayarak "Madem Dünya Öpücük Günü" notunu düştü. Megastar'ın paylaşımı kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Tarkan, pandeminin başında ailesiyle birlikte Almanya'ya taşınmıştı. İşleri için sık sık Türkiye'ye gelen şarkıcı, Instagram hesabından da paylaşım yapmayı ihmal etmiyor.

Tarkan, eşini öptüğü fotoğrafı paylaşarak Dünya Öpücük Günü'nü kutladı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Sosyal Medya Tarkan Dünya Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

Serkan Aydemir:

sevgi pıtırcığıyım diye dolanıyorlar ama iş kendi ülkesine kendi dindaşına kendi yurttaşına geldi mi tek bir paylaşım yok

21
12
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title