Haberler

Tarkan'dan depremle ilgili sitem dolu paylaşım: Yardıma koşanlar ateşe veriliyor

Güncelleme:

Sanatçı Tarkan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşım yaptı. Paylaşımında isim vermeden Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'a da destek olan Tarkan, "Binlerce insanın ölümünden sorumlu olanlar değil yardıma koşanlar ateşe veriliyor. İnanılır gibi değil. Çok yazık. Milletimiz bunu hak etmiyor" ifadelerini kullandı.

Türkiye, 6 Şubat sabahı saat 04.17'de Kahramanmaraş Pazarcık'tan gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin acısıyla sarsıldı. Bu acıdan 9 saat sonra ise saat: 13.24'te Elbistan'da yaşanan 7.6'lık depremle ikinci kez yüreklere ateş düştü.

Ülke olarak depremin yaralarını sarmaya çalıştığımız bugünlerde ünlü şarkıcı Tarkan'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Paylaşımında olan biteni büyük bir üzüntü ile takip ettiğini ifade eden Tarkan, "Milletimiz bunu hak etmiyor" dedi.

Tarkan paylaşımında şu satırlara yer verdi;

"Biliyorum çok kez altı çizildi ama ben de söylemeden edemeyeceğim. Deprem ülkesi olan memleketimizde yetkili merciler, bilim insanlarının uyarılarına kulak verseydi ve gerekli önlemler önceden alınsaydı depremin verdiği tahribat bu boyutta yaşanmayacaktı. İhmalkarlığın bedelini bu millet yine canıyla ödedi.

"YARDIMA KOŞANLAR ATEŞE VERİLİYOR"

Milletçe içimiz yanarken, herkes tek yürek olmuşken, arama kurtarma ekipleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaş günlerdir canla başla umutların sönmemesi için mücadele ederken, yetkililerden kimse samimi bir üzüntüyle elini kalbine, vicdanına koyup kabul etmiyor bu sonucun hatalarını, ihmalkarlığını. Aksine binlerce insanın ölümünden sorumlu olanlar değil yardıma koşanlar ateşe veriliyor. İnanılır gibi değil… Çok yazık… Milletimiz bunu hak etmiyor."

İşte o paylaşım;

Tarkan'dan depremle ilgili sitem dolu paylaşım: Yardıma koşanlar ateşe veriliyor

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Kahramanmaraş Oğuzhan Uğur Sosyal Medya Haluk Levent Tarkan Magazin Haberler

500

Yorumlar (32)

Ütopik Yorumcu:

Sen şaşırmışsın kardeş iyice halkı kin ve nefrete sürükleyecek algılar peşindesin gözümde zerre değerin kalmamıştır.

56
46
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

parlak ceketle dans etmeye benzemez, klavye başında yazmaya da. Buyurup arama kurtarma ekiplerine katılsaydınız?

52
27
yanıtYanıtla
gökhan yıldırım:

cok doğru adamlar canla basla mücadele verirken bazı siyasetciler , bu güzel insanları karalamaya calısıyor , insanlıktan nasibini almamıs insanlar işte

56
12
yanıtYanıtla
Muhammet Akbulut:

TARKAN GÜNDEM OLMA ARAYIŞINA ÇIKMIŞ BELLİKİ.AMA YEMEZLER ARTIK EYYY TARKAN...

37
21
yanıtYanıtla
HATİCE TANYILDIZ:

sen takılma tarkan boş ver.. burda kazan orda ye... arada da salla devlete hükümete belki ilerde lazım olur

26
30
yanıtYanıtla
siyah.beyaz:

birilerine yaranacak aklınca ahkam kesiyor zavallı .. bilmiyorki bu millet sayesınde adam oldu diyemıyorumda şöhret kazandı ...ülkeyi terketti .. ülkeni zerre seviyorsan bay şarkıcı o enkazlardan bir taş kaldır ...

38
13
yanıtYanıtla
Kemal Akgün:

SEN VE SENİN GİBİLER DEVLETİ ACZ İÇİNDE GÖSTERMEYE ÇALIŞINCA SIKINTI YOK AMA BARAJ PATLADI DİYEREK ENKAZ ÇALIŞMALARININ DURMASINA VE İNSANLARIN ÖLMESİNE SEBEP OLANLARA LAF SÖYLEYİNCE HEPİNİZ ZIPLIYORSUNUZ NE İŞ

33
11
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Tarkan ne kadar bagisladi?cok konusma

6
36
yanıtYanıtla
HALİS ER:

bi sus be oğlum kes sesini

26
16
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Laikcilerin AFAD'a alternatif bir yardım örgütü oluşturup AFAD'a hakaret iftiralar atarak saldırması bölücülük hareketidir. Herkes olan biteni biliyor.

25
14
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title