Haberler

Sihirli Annem oyuncusu Damla Ersubaşı tesettüre girdi

Güncelleme:

Eski eşiyle yaşadığı sıkıntılarla sık sık gündeme gelen Sihirli Annem dizisindeki Tuğçe rolüyle tanınan Damla Ersubaşı, tesettüre girerek başörtüsüyle kamera karşısına geçti.

Televizyon tarihine damga vuran Sihirli Annem dizisindeki Tuğçe rolüyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, tesettüre girdi.

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan oyuncu, tesettüre girerek poz verdi. Oyuncu başörtüsü takarak verdiği pozları da Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. Oyuncunun pozları tesettür ürünler satan sayfalar tarafından da paylaşıldı.

Sihirli Annem oyuncusu Damla Ersubaşı tesettüre girdi

HEM ALDATILDI HEM ŞİDDET GÖRDÜ

İki çocuğunun babası Mustafa Can Keser ile olaylı şekilde boşanan ve sıkıntılı günler geçiren Damla Ersubaşı, geçtiğimiz haftalarda Haberler.com stüdyosunda Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularını yanıtlamıştı. Mustafa Can Keser ile evlenmeden önce hamile kaldığı için apar topar nikah masasına oturduğunu itiraf eden oyuncu, "Annem hamile olduğumu öğrendiğimde yüzüme tükürmüştü. Erken yaşta evlendiğim için pişmanım. Eski eşim öfkesini yenemiyordu, sorunlarımızı aşamıyorduk. 9 aylık hamileyken aldatıldığımı öğrendim ve yıkılmıştım. Eski eşimden ilk kızım doğduktan sonra şiddet de gördüm. Şiddet, aldatılmaktan çok daha kötü bir his" demişti.

Sihirli Annem oyuncusu Damla Ersubaşı tesettüre girdi

Sihirli Annem oyuncusu Damla Ersubaşı tesettüre girdi

Sihirli Annem oyuncusu Damla Ersubaşı tesettüre girdi

Sihirli Annem oyuncusu Damla Ersubaşı tesettüre girdi

Sihirli Annem oyuncusu Damla Ersubaşı tesettüre girdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Damla Ersubaşı Sihirli Annem Sihirli Annem Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (23)

Bordo Bere:

SARAYDAN IYI PARA ALMISTIR

53
211
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

hayırlı olsun. hanımefendinin ruhu, manevi varlığı da İslamın güzel ahlakından nasiplenir inşallah.

224
40
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

yalnız tesettüre girmekle cennete giremezsiniz tesettüre görünüşünüz değil iyiliğiniz,ahlakınız ,insaniyetiniz ,adaletiniz Allah korkunuz kul,millet,yetim hakkı korkunuz girsin

145
40
yanıtYanıtla
Doğan Akdemir:

ne alaka tesettüre girip cennete gidicem diye bir acıklaması varda bizmi görmüyoruz? bos yorum

yanıt105
yanıt22
Selim Güler:

Bunu söyleyen senmisin? Isine geldigi zaman dindar kesiliyorsunuz.Iftira yalan yazmak veya söylemek en büyük günahlardan uyarmak istedim sizi.Madem dinine baglisiniz.

yanıt7
yanıt10
ref:

Cocukken okey ama büyüyünce albenisi kalmayınca hic bir teklif gelmedi oda sönmüş şöhretini Yaşar Alptekin abisi gibi harlamak istedi

39
118
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

Allah hidayetini daim etsin..

141
10
yanıtYanıtla
erkan yüksel:

dudaklar gırıyormu tesetture

58
44
yanıtYanıtla
Burak Bayhan:

Tesettüre giren bir kimsenin eski fotoğraflarını ilk önce her yerden kaldırtması gerek bence.

95
6
yanıtYanıtla
Tolga Dilber:

Reklam yapmış büyük ihtimalle tesettüre girdi diye başlık atmışsınız yalan haber

60
18
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title