Haberler

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı ağlayarak itiraf etti: Uyuşturucu batağına düştüm

Güncelleme:

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, bir dönem uyuşturucu kullandığını ve kumar batağına düştüğünü itiraf etti. Eski eşinden aldığı borç para karşılığında çocuklarının velayetini vermek zorunda kalan Ersubaşı ağlayarak mağdur olduğunu dile getirdi.

Oyuncu Damla Ersubaşı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada uyuşturucu madde kullandığını itiraf etti. Ersubaşı, eski kocasına borçlu olduğunu söyleyip çocukları kocasına verdiğini söyledi. Oyuncu yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

İKİLİ ARASINDA SULAR DURULMUYOR

Bir dönemin popüler dizilerinden Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser'le 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Ersubaşı, Keser'den ikinci çocuğuna hamileyken boşanma kararı almıştı. Daha sonra birkaç kez barışıp ikili arasında sular bir türlü durulmuyor.

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı ağlayarak itiraf etti: Uyuşturucuya düştüm

VELAYET DAVASI AÇTI

Mustafa Can Keser'in, eski eşi Damla Ersubaşı'na velayet davası açtığı öğrenildi. Keser, eline ulaşan görüntülerle mahkemeye başvurup, "Eski karım yasaklı madde kullanıyor, velayeti almak istiyorum." dedi. Çocuklarının annesinin uyuşturucu kullandığını iddia eden Mustafa Can Keser, çocukların velayetini aldı.

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı ağlayarak itiraf etti: Uyuşturucuya düştüm

"BİR DÖNEM UYUŞTURUCUYA DÜŞTÜM"

Çocukları elinden alınan Damla Ersubaşı ise sosyal medya hesabından ağlayarak yaptığı açıklamada uyuşturucu kullandığını itiraf etti. Ersubaşı şunları söyledi; "Şimdi ben bir dönem kışın uyuşturucuya düştüm. Uyuşturucu batağına düştüm. Sonra parayı kumarda ve uyuşturucuda harcadım. Eski kocam çocuklarımın babası Mustafa Can Keser'in ailesinin parasıydı. Sonra ben tabi bunu çeşitli vaatlerle aldım bu parayı. Parayı da tek başıma yedim Mustafa'nın hiçbir alakası yok. Sonra Mustafa beni sürekli bununla tehdit etti. Önce bunu 'Aileme söylerim, çocukları bana vereceksin' dedi. Tamam senin pisliğinden yeter ki kurtulayım dedim. 'Çocuklar sende kalsın' dedim. Ben çocuklarımı istediğim zaman görürüm dedim. Hepsinin mesajları var. Hepsinin de delillerini sunacağım bundan önce. Çocuklarımı verdim bırakmadı. Tehdidi, pisliği, şiddeti de bitmedi. Parayı da ödüyorum ama ben bu sırada ablasına abisine. Seni magazine rezil edeceğim dedi. Çocuklarımı benden ayırdı ya, istediği her şeyi yapsın" dedi.

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı ağlayarak itiraf etti: Uyuşturucuya düştüm

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı ağlayarak itiraf etti: Uyuşturucuya düştüm

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı ağlayarak itiraf etti: Uyuşturucuya düştüm

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı ağlayarak itiraf etti: Uyuşturucuya düştüm

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Damla Ersubaşı Sihirli Annem Sihirli Annem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (21)

DODOK DODOK:

Daha çok, daha çok diyerek uçuşa geçmek hep hüsrandır. Oysa ne güzeldi; aç karnına simitçiye rastlamak değil mi?

244
8
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Gündeme gelme çabaları

128
39
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

tamam tamam fox ya da star tv bi dizide rol verir sana..

125
39
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Korkarım ki; bir kaç hafta sonra da der ki; şükürler olsun tedavi oldum kurtuldum...

104
10
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Eski Es Paraya Bogsa Birseycigi Kalmaz Bunlarda Para Finish Hayat Yasamak STOP

yanıt66
yanıt7
Haber Ola:

iflah olmaz zaten kendisi uyuşturucu batağına düştüm parayı kumarda uyuşturucuda yedim diyor.. adam mamayı kesmiş .. çocukları bile para karşılığı verdim demiş kamera karşısında

yanıt2
yanıt2
Nazlı Muhip:

Yorumlar kalbi taş olmuş insanlarla dolu. Inanilir gibi degil. Sanki kendileri mükemmel dört dörtlükler. Pes valla düşmez kalkmaz bir Allah.

42
9
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Aynen videoyu izlemedim yorumlar zaten direk ceza kesiyor yazık..

yanıt0
yanıt0
YURİ MAKAROV:

Yaşamadığım hiç bir dert kalmadı ama bir gün bile uyuşturucu kullanmayı düşünmedim, bunlara rahat batıyor, bolluktan, rahattan ne yapacaklarını şaşırıp sonra benden beter duruma düşüyorlar, yazık.

45
2
yanıtYanıtla
Hayri :

Eski yıllarda evde bir sorun olunca biraz ağlama bağırma çıkınca buyukler hemen camı kapatın yavaş komşular duyacak dermiş her şey aile içinde kalırmış şimdi karnı ağrıyan bi video zır zır ağlıyo veya guluyo dibine kadar özel hayatını sergiliyo bu tabi yapanlar için çook normal bir durum ama geld o adabı terbiyeyi asaleti aram, bir bahar akşamı rastladım SİZE demiş yazar bandır bandır ye beni diyememiş yani

42
4
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title