Haberler

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen, Uludağ'daki fiyatlara sitem etti

Güncelleme:

Çocuklarıyla Uludağ'da tatil yapan şarkıcı Yeliz Yeşilmen, "Bir fincan Türk kahvesi 200, tatlı 550, et yemeği ise 3 bin 700 TL" diyerek fiyatlara isyan etti.

Şarkıları, kıyafet tercihleri ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Yeliz Yeşilmen, okulların tatile girmesiyle çocuklarını Uludağ'a tatile götürdü. Tatilinden kareleri sık sık yayınlayan Yeşilmen, fiyatlara sitem etti.

"ET YEMEĞİ 3 BİN 700 TL"

Instagram hesabından Uludağ'daki fiyatları açıklayan Yeliz Yeşilmen, "Bir fincan Türk kahvesi 200, minik tatlı 550, et yemeği ise 3 bin 700 TL. Uludağ fiyatları karşısında şok geçiren ben. Bu arada kayak dersleri bir saatlik 2 bin TL, kaymak için kiraladığınız ekipman 850 TL böyle gidiyor" dedi.

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen, Uludağ fiyatlarına sitem etti

KALÇA ESTETİĞİ Mİ YAPTIRDI?

Önceki gün çocuklarıyla bowlinge giden Yeliz Yeşilmen, siyah taytı ve kalçasıyla dikkat çekmişti. Görüntüsüyle kısa sürede gündem olan şarkıcı için "Korseli çamaşır giymiş" ve "Kalçasına estetik yaptırmış" yorumları yapılmıştı. Yeşilmen ise hakkındaki iddiayı hemen yalanlayarak kalçasının doğal olduğunu belirtmişti.

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen, Uludağ fiyatlarına sitem etti

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen, Uludağ fiyatlarına sitem etti

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen, Uludağ fiyatlarına sitem etti

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Yeliz Yeşilmen Uludağ Tatil Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

Recep Işık:

Gitme mecburmusun, ben neden gidemiyorum, çünkü para yok.

100
11
yanıtYanıtla
Karakutu:

Ben anlamıyorum bu milleti gerçekten genelde parası olanlar hep fiyatlara itiraz ediyor görende marketten alış-veriş yapıyor sanacak tatildesin yahu.

70
15
yanıtYanıtla
Alperen:

Yanan bır yer varsa o cebin değildiır burda showmenlik yapma hadi ikile ..

28
9
yanıtYanıtla
mahmut:

Yazın yunan adaları tatil köyleri kışın Uludağ, Hayata bak. Alış verişe Roma ya Paris e git. Sonra bu mekekleette yaşanmaz de. açız de. ne olacak halimiz de. Siz de haklısınız !!!!

27
7
yanıtYanıtla
Tarih tarih:

Türkiye'de sorun enfilasyon falan değil aga.

22
5
yanıtYanıtla
Abdullah Ağaç.:

Kardeş bir kobserde 400 bin akan sanatci tayfası bunlara para verince ağlıyor . Bunlardan vergi olayı nasıl oluyor.

11
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title