Haberler

Oyuncu Hasan Kaçan, İBB'den 187 bin TL aldığı yönündeki haberleri yalanladı

Güncelleme:

Oyuncu Hasan Kaçan, Twitter hesabından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin AK Parti tarafından yönetildiği dönemde 8 gün için 187 bin 500 TL aldığı yönündeki iddialara cevap vererek "Fahiş bir rakamsa mesleği bırakırım" dedi.

Ekmek Teknesi dizisindeki başarısıyla akıllara kazınan oyuncu Hasan Kaçan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) AK Parti tarafından yönetildiği dönemde yaptığı etkinlik için kendisine 8 gün için 187 bin 500 lira ödendiği iddia edildi. Oyuncu, hakkındaki iddialara Twitter hesabından cevap verdi.

"KAÇAN'A GÜNLÜK ORTALAMA 23 BİN TL ÖDENDİ"

BirGün'den İsmail Arı'nın iddiasına göre, İBB'ye bağlı İstanbul Kültür ve Sanat Ürünleri Şirketi 22 Haziran 2016 tarihinde "Heredot Cevdet Sohbetleri Özel Etkinliği" adı altında ihale yaptı. İhaleye tek başına katılan Kaçan'la 93 bin 750 liralık iki ayrı sözleşme imzalandı. Sözleşmelerin imzalanmasının ardından da İBB kasasından Kaçan'a toplam 187 bin 500 liralık ödeme yapıldı. İBB ile Kaçan arasında imzalanan sözleşmenin süresi ise "sekiz gün" olarak belirtildi. Belediye kasasından Kaçan'a günlük ortalama 23 bin TL ödendi.

"FAHİŞ BİR RAKAMSA MESLEĞİ BIRAKIRIM"

Hakkında çıkan haberlere Twitter hesabından cevap veren Hasan Kaçan ise şunları söyledi: "Bugün ve Milli Gazete'nin el ele 'Dudak uçuklatan rakam!' dedikleri: Ramazan ayında toplam 8 gösteri yapmışız. Gösteri başına, başrol, oyuncular, senaryo, makyöz, kuaför= 23.375. TL Stopaj+KDV dahil. @milligazetecom gösteri sektörüne sorun. Fahiş bir rakamsa mesleği bırakırım."

Oyunu Hasan Kaçan, İBB'den 187 bin TL aldığı yönündeki haberleri yalanladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hasan Kaçan Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (56)

YENGEÇ HÜSEYİN:

ALOOO. . ! BU ÜLKEDE 1 AYLIK ASGARİ ÜCRET 2325 TL. . ! 1 SAATLİK GÖSTERİ 23000TL OLUR MU BE İNSAFSIZLAR. . !

37
33
yanıtYanıtla
YAZIK:

23 binin içinden kaç insan yemek yiyor bir düşün sonra konus yılbası gösterileri için imamoğlu nekadar para harcadı bunuda ögren öyle konus

yanıt16
yanıt21
yengece cevap:

sende geliştir kendini daha yüksek kazan. . .

yanıt17
yanıt12
CONSINOV:

Ne adamsınız la topçusu popçusu oyuncusu malı götürüyor ses etmezsiniz tiyatrocuya gelince mi ötüyorsunuz !!

yanıt14
yanıt9
Deniz:

Adam gibi adam. Helal olsun valla.

14
17
yanıtYanıtla
Gökhan:

Birileri 29 Ekim resepsiyonu için ne kadar ücret almıştı? Halen açıklama gelmedi yanılmıyorsam.

23
4
yanıtYanıtla
MENAJER:

Bedavaya vermiştik . Ne oldu ? Oda mı suç ?

yanıt5
yanıt9
BİR VATANDAŞ:

YOK CANIM NE DEMEK 8 GÜNLÜK ÜCRETİN 187, 500 LİRA BENİM 30 GÜNLÜK ÜCRETİM 2, 350 LİRA. BAKINCA ARADA ÇOK FARK YOK. HELAL OLSUN KAZANDIĞIN.

16
8
yanıtYanıtla
Ft.:

kardeşim salakmısın yaa benimde 30 günlük ücretim 12. 750 TL herkes aynı parayı alacak diye bir kaide mi var? adam kendi mesleğine göre aldığım ücret az diyor ki haklı. 29 ekimde athena istanbul da verdiği konserde 150. 000 TL alıyor 2 saatlik ücret. biraz adam olun yaa.

yanıt14
yanıt19
ÇUKUROVALI:

FT, o attığın çamur bir gün eline bulaşır , öylece kala , kalırsın . Athena sana gelip söyledi öyle mi ? Biraz Allah''ı sevin , çünkü sevdikçe güzellikleri görürsün . İftira güzel bir şey değil FT kardeş

yanıt3
yanıt0
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title