Haberler

Oyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir çifti boşandı

Güncelleme:

2016 yılında nikah masasına oturan oyuncu Mesut Akusta ile Şafak Özbir, bugün tek celsede boşandı. Çiftin çocuklarının velayeti de annede kaldı.

Birçok dizi ve film projesinde yer alan başarılı oyuncu Mesut Akusta, 2016 yılında Esra Erol ile evli olan Ali Özbir'in kardeş Şafak Özbir ile nikah masasına oturdu. Evliliklerini basından uzak şekilde yaşayan çiftten kötü haber geldi.

Ayaklı Gazete'de yer alan habere göre, Mesut Akusta ve Şafak Özbir çifti bu sabah Anadolu Adliyesi'nde sessiz sedasız boşandı. Karşılıkla anlaşan çiftin evlilikleri tek celsede bitti. Çiftin Berfin Cano adını verdikleri kızlarının velayeti de anne Şafak Özbir'de kaldı. İkili, boşanma kararının ardından birbirlerine olan sevgilerinin devam ettiği ancak artık yollarına anne ve baba olarak devam edeceklerini belirtti.

Oyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir çifti boşandı

Oyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir çifti boşandı

Oyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir çifti boşandı

Oyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir çifti boşandı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Mesut Akusta Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500

Yorumlar (3)

Süleyman İlteriş:

Müjde müjde müjde çağdaş ünlülerimiz sayesinde, kadınlar için yeni bir iş kolu açıldı... Evlen adama çocuk doğur sonra o çocuğa bakıcılık niyetine nafaka alll. Bu arada işi alacağınız insanın zengi olması tek kriter.... Sevgileri devam ediyormuş, herhangi bir prablemleride yokmuş

52
10
yanıtYanıtla
Huseyın Sezgi:

Aynen Süleyman kardeşim yerden göğe kadar haklısın

yanıt8
yanıt2
SOKAK CANLARI:

Bu kanunlar böyle olduğu sürece boşanmalar daha çooookkk artar çokk!

11
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title