Haberler

Oyuncu Gözde Okur, gençlik aşkıyla nikah masasına oturdu

Güncelleme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Gözde Okur, uzun süredir birlikte olduğu Agah Burak Serez ile nikah masasına oturdu. Okur, nikah fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

ATV ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Mine rolünü oynayan Gözde Okur, memleketi İzmir'de nikah masasına oturdu.

ÜNLÜ İSİMLERDEN TEBRİK YAĞDI

Başarılı oyuncu, yıllar sonra tekrar bir araya geldiği gençlik aşkı Agah Burak Serez'le yaşamını birleştirdi. Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz da çiftin nikah şahitliğini yaptı. Nikah fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan Okur'a meslektaşlarından da tebrik yorumları yağdı.

Oyuncu Gözde Okur, gençlik aşkıyla nikah masasına oturdu

Gözde Okur'un nikahtan karelerini gören Ecem Özkaya, Hande Subaşı, Buket Dereoğlu, Derya Beşerler, Onur Buldu, Aylin Kontante ve Aslı İnandık meslektaşlarına mutluluk diledi.

Oyuncu Gözde Okur, gençlik aşkıyla nikah masasına oturdu

Oyuncu Gözde Okur, gençlik aşkıyla nikah masasına oturdu

Oyuncu Gözde Okur, gençlik aşkıyla nikah masasına oturdu

Oyuncu Gözde Okur, gençlik aşkıyla nikah masasına oturdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gözde Okur İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Sakaryalı Hatun:

Çocukluk aşkı: en masum, en güzel aşktır. Aşkın en güzel halidir. :)

6
5
yanıtYanıtla
Sw:

Günaydın

yanıt1
yanıt0
Shadow:

Aşk ne ola ki çocukluğunu bilelim kimsesiziz

yanıt6
yanıt0
ne:

Pozların hiçbiri de güzel olmamış. Saçını başını düzeltir insan.

1
4
yanıtYanıtla
Behçet:

En büyük hata, çocukluk aşkın, sonu hüsranla biter, çok örnekleri var

4
1
yanıtYanıtla
Vuy:

Gençlik aşkı gençken iyi gider yaşlanınca solar biter. Yaz aşkı da sonbahara kadar sürer.

2
1
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

3 aya kalmaz şiddetli geçimsizlikten boşanırlar.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title